A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
2. rész: Mars City Undergorund

2: Mars City Underground

Menjünk ki, majd jobbra vegyük fel a fegyvert és a páncélt, ahogy azt mondják is majd nekünk. A rádió teszt után menjünk fel a lépcsőn, át a kinyíló ajtón és menjünk el jobbra, el a dolgozó mellett, majd le a lépcsőn és át az energia stabilizátor terembe. Onnan menjünk tovább az ajtóhoz, hallgassuk meg a munkást, majd tovább az ovális felüljárón át a másik folyosóra. Ott tovább, majd a szivárgó vezeték előtt balra be a kis bevágóba és vegyük fel a PDA-t. Az adatok áttöltése után meghallgathatjuk a személyes naplót, amit a PDA tartalmazott. Ezután tovább a gázvezetéket így kikerültük. Át az ajtón, majd tovább az üveg mögött dolgozó munkásokig, majd ballra és át az ajtón.

Menjünk a munkásig, majd megint balra, le a lépcsőn, át az ajtón, majd irány az őr. Ezután menjünk oda a légnyomás kiegyenlítőhöz, majd nyomjuk meg a panelt. Erre kinyílik és beléphetünk, bent is nyomjuk meg a panelt, miután kinyílt az ajtó siessünk a túloldalra, majd ott is panel és be a fülkébe. Panel nyomás, majd ki és irány tovább a liftbe, fel, majd ki az ajtón. Elértük a célt. Menjünk fel a lépcsőn, majd végig a folyosón az irányító terembe. A robbanások után lőjük le a zombi dokit, majd a zombi katonát is, majd jöhetnek a hullává avanzsált munkások is. Menjünk vissza a liftbe, le, majd vissza a légzsiliphez, át a túloldalra, légzsilipbe be, nyomáskiegyenlítés, majd lőjük le az őrt, utána fel, a munkást is intézzük le, majd tovább vissza azon az úton, amin jöttünk. Ahol a híd felemelkedett még az elején és egy munkás karokkal dolgozott, ott hívjuk elő a hidat, majd menjünk át rajta, az őrt lőjük le, majd tovább, le, zombit eliminálni. Ezután menjünk vissza és a jobbra vezető ajtón át, zombit megölni, majd tovább balra át az ajtón. Ezután menjünk előre, vigyázzunk a lentebb működő szivattyúval, kerüljük ki, majd menjünk le a kis lépcsőn és vegyük fel a fegyvert, majd gyorsan balra, mert 3 zombi indul ellenünk, egy pontos lövés elég nekik. Ezután másszunk fel a létrán, majd tovább az ajtón, vegyük fel a pajzsokat, majd tovább a folyosón, az ellent intézzük el.

Ezt követően menjünk tovább a folyosón, át az ajtókon, közben tápoljunk fel. A nagy szörnyike után menjünk el balra el a tűztől, majd át az ajtón. Itt lesz még pár tüzes lényecske, illetve pár zombi, mindet a shotgunnal intézzük el. Ezután menjünk tovább és a előbb felhúzott híd mellé érkezünk meg. Át az ajtón, balra medical egység lesz, meggyógyít minket. Irány tovább, egy tüzes szörnyedmény vár majd minket, lőjük le, majd tovább, a zombinak is legyen annyi és menjünk addig, ameddig az ovális részhez nem érünk. Itt egy tüzes szörny ugrik ránk, elég nagysebet ejtve, ha nem számítunk rá. Intézzük el, majd tovább a járható úton. Az ajtó mögött számítsunk még egy hívatlan vendégre, majd odakint a lépcső előtt egy kis ládaeső lesz, vigyázzunk vele. Ezután menjünk fel, majd menjünk be a feljáróval szemben lévő ajtón.

Engedjük be magunkat a rendszerbe a panelnél, de előtte intézzük el a katonát és tápoljunk fel. Ezután menjünk ki, a katonát lőjük le, majd menjünk be a másik ajtón. Újabb küldetés teljesítve. Menjünk előre, a tüzes lényt lőjük le, majd menjünk az ajtóhoz és egyből lőjük le a zombi fejét, aki kijön onnan. Ezután menjünk be a liftbe és irány Mars City.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
3
0
0
0
5
0
0
0
0

Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

8
40
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

0
0
2
0
0
14
6
0
0
0
2
8
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

15
6
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

1
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

5
0
0
0
1
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
6
0
0
0
0
0
0
0
0
0
14
38

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok