A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
3. rész: Mars City

3: Mars City

Induljunk el előre, majd lőjük le a katonát. Ezután menjünk tovább és a hang irányában álljunk meg. Leengednek nekünk egy létrát, másszunk fel rajta. Ezután hallgassuk meg mit mondanak nekünk, majd menjünk a csövekhez, guggolás és irány tovább. Ezután másszunk végig az aknán, vegyük fel a pajzsot, majd amikor elérünk egy kisebb aknához ott ugorjunk le, be az irányító terembe, ott intézzük el a két jómadarat, majd tovább ki, két őr jön, fedezékből tüzeljünk rájuk. Vegyük fel az új fegyvert, majd irány tovább egyenesen. Vegyük fel a biztonsági belépőt, majd menjünk vissza és a lépcső utáni pirossal jelzett ajtón menjünk be.

Az őröket lőjük le, majd tovább a járható úton, minden zombit lőjünk le. A sötét teremben sok lőszer van elszórva, vegyük fel őket, majd a terem után ár izgulni is fogunk, mert elég sokan rontanak ránk. Lőjük le őket, majd menjünk tovább az orvosi részlegbe. Ez után egy új monszta jön majd ellenünk, lőjük le, majd menjünk ki a tüzes karúhoz és azt is intézzük el. Tovább jobbra, majd a két zombit lőjük le. Ezután tovább és elértük az újabb küldetés végét. A videón keresztül beszéljünk a felettesünkkel, aki megmondja hogyan tovább. Induljunk is el vissza a folyosón, majd a kereszteződésnél jobbra és át az ajtón, ahol három zombi katona vár majd minket. Intézzük el őket, majd át az ajtón, balra és be a kisebb szobákba feltölteni a készleteket. Ezután menjünk tovább a másik ajtóhoz, majd a három őrt és a zombit intézzük el, majd irány tovább és menjünk el balra. Ezt követően töltsük fel magunkat, a ránk támadó két őrt intézzük el, majd menjünk vissza és menjünk tovább egyenesen.

Ezután menjünk tovább egyenesen az illemhelyre, ahol egy kis látomás után egy tűzhajító démon támad ránk, lőjük le, menjünk ki a folyosóra, majd balra, fel a lépcsőn és lőjük le a rosszarcokat. Egy pók robot is feltűnik, aki segíteni fog majd nekünk. Lőjük az ellent vele együtt, majd kövessük egészen a kisebb teremig. Ott keressük meg jobb oldalt a kis akna bejáratot, menjünk át rajta, majd fel a létrán és tovább a szűk folyosón.

Ezután tovább feljutunk majd a felsőbb erkélyre, ahol a PDA-ból szívjuk át az infót a mienkbe. Menjünk vissza, majd a 2-es számmal jelölt panelt használva menjünk be a liftbe és menjünk az adminisztrációra.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
3
0
1
4
4

0
0
0


Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

3
0
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

0
0
2
0
1
0
5
4  
0
0
0
8
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

6
4
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

2
0
0
0
0
0
2
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok