A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
5. rész: Alpha Labs: Sector 1

5: Alpha Labs: Sector 1

Menjünk ki a liftből a panel segítségével, majd a négy zombit lőjük le. Ezután töltsük fel magunkat a teremben és nyissuk ki a számítógépet használva az ajtót és menjünk arra tovább. Ezután lőjük le a két őrt és menjünk el balra, a zombit lőjük ki, majd menjünk az ajtóhoz. Egy tüzes démon ugrik ránk egyből, úgy hogy lőjünk gyorsan és pontosan. Ezután tovább, majd a két őrt is fedezék mögül automata fegyverrel szedjük le. Ezután még visszamehetünk utántölteni a pajzsot és az életerőt, ha lemerültek volna időközben. Ha végeztünk, akkor tovább ki a fénysugarat kilövő szerkezet felé, a két démont lőjük le, majd menjünk tovább a túloldalra az irányító teremhez. Ott menjünk balra be az irányító szobába, vegyük fel az adat diszket és a PDA-t, majd lőjük ki a szörnyeket, amikor elkezd vörösödni minden, akkor bújjunk az egyik oszlop mögé, mivel a tárgyak nekünk fognak repülni. Ezután tovább a túloldali ajtón át az irányító panelig, állítsuk át, lőjük le a zombit a túloldalon, majd vissza a lézerhez. Ezután várjuk meg, ameddig a lézer lő, majd amint leállt fussunk be a csőbe és a végén a kis kapcsolóval a szerviz alagutat izzítsuk be és menjünk át rajta. Ott a két zombit lőjük le, majd menjünk el balra, le a lépcsőn, a számítógépnél frissítsük a PDA-t, majd a cső mögött a zombit öljük meg, majd szedjük fel a cuccokat és menjünk tovább a bal oldali ajtón át.

Tovább jobbra, majd a tüzes démont elimináljuk, majd lentebb a két zombit is lőjük le, a bal oldali ajtó után gránátok lesznek, vegyük fel őket, majd tovább arra, amerről a kövér zombi jött. Ezután tovább, a kisebb teremben sok hullajelölt vár ránk, intézzük el mindet, töltsük fel magunkat a dobozok mögül, majd fel a lépcsőn és menjünk a konzolhoz jobbra. Vegyük fel az adattárolókat és a monitoron kapcsoljuk be a tűzoltást. Ezt követően menjünk vissza ahhoz az ajtóhoz, ahol a tűz volt, majd most, hogy az megszűnt tovább mehetünk.

Két zombi és egy szörnyike vár minket, az eliminálásuk után menjünk át a folyosó végén az ajtón, majd bent egy igen hiányos úriember halálhörgése után kétfejű monszták támadnak ránk, ugráljunk gyorsan és közelről shotgunnal intézzük el őket. Ezután menjünk az ajtó mellé a padlóhoz, menjünk le és guggolva kússzunk tovább. Menjünk addig, ameddig balra lesz egy elágazás, menjünk balra, majd menjünk fel. Most a nem nyíló ajtó után vagyunk. A két zombit lőjük le, majd töltsük fel a készleteket, majd tovább a folyosón az ajtóig. Ott ne menjünk át egyből, hanem várjuk meg a zombikat és lőjünk a hordókba. Ettől egy szép kis robbanás lesz, ami elintéz pár rosszarcot. Ezután mehetünk is be, még lehet, hogy lesz pár ellenfél, őket könnyedén lőjük ki. Ezután tovább jobbra, majd nézzünk mindig a lábunk alá, mert lezuhanhatunk! Tovább, majd a fentről ledobált hordókkal vigyázzunk. Fel a lépcsőn, majd lőjük le a zombit és a démont. Ezután tápoljunk, majd menjünk tovább a panelhez és kapcsoljuk át a jobb oldali kis képernyőt.

Ezt követően menjünk fel a lépcsőn, majd a szörnyeket lőjük le. Tovább fel a lépcsőn, majd át az ajtón. Jobbra, majd a vörös jelenés után a két tűzdémont lőjük le. Ezután tovább balra az ajtóhoz, majd át rajta és balra egy gránáttal üdvözöljük a zombit és a démont. Ha nincs már, akkor léjük le őket. Ezután az irányító teremben vegyük fel a cuccokat, majd menjünk balra az ajtón, mivel nem elegendő a PDA-nk biztonsági szintje. Ezt követően menjünk át az ajtón, lőjük ki a zombit, majd menjünk oda a géphez és állítsuk át a kis monitoron a panelt. Ezután lőjük ki a démont, majd menjünk az irányító panel utáni kis bevágóba és másszunk fel a létrán. Végig a csövek mellett, majd a szürke dupla csövet kerüljük meg.

Ott találkozunk végre élő személlyel is. Ezután menjünk tovább az ajtón balra, majd a hullánál a PDA-ból töltsük át az adatokat, majd ugorjunk le és a panelt használva menjünk tovább. Az ajtó mögött egy zombi és egy fegyveres vár, lőjük le őket, majd nyomás tovább az ajtóhoz. Át rajta, majd balra, három tüzes démon is ránk tör, intézzük el őket, majd menjünk tovább, az ajtó után egyből ránk ugrik egy, gyorsan lőjük le, ha gyorsak vagyunk, akkor a hordókba is belelőhetünk, az garantáltan eredményes. Ezután menjünk be, majd jobbra az életerőnket töltsük fel, vegyük fel a pajzsot, majd tovább. Most értünk el a leszakadt vezetékek utáni részre. Menjünk el jobbra, az ajtón átlépve mögöttünk két katona, előttünk a másik ajtó mögött egy démon lesz, mindet szépen intézzük el, elsőként a démont.

Ezután menjünk tovább egészen a földön lévő véres holtestig. Itt több démon ront majd ránk, a gránát nagyon hasznos lehet, tartalékoljunk erre a részre! Ezután tovább az ajtón be a liftbe és irány a kettes szint.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
9
0
0
1
6
5
0
0
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

10
39
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

0
0
3
0
0
4
13
0
0
0
1
7
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

14
10
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

4
0
0
0
0
0
2
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
18
17
0
0
0
0
0
0
0
0
23
17

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu