A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
6. rész: Alpha Labs: Sector 2

6: Alpha Labs: Sector 2

Indulás előre, majd fel az automatákhoz és a két démont lőjük le. Ezután menjünk tovább jobbra, de mielőtt bemennénk az ajtón menjünk tovább és jobbra a ki9s bevágóban töltsünk fel. Ezután át az ajtón, majd be a WC-be, ahol igen sok zombi és démon ront ránk. A legjobb, ha egy gránátot behajítunk, majd hátrálunk, amint kialszik a fény. Ezután töltsük fel magunkat, majd a helyiség egyik hátsó részén menjünk fel a létrán, majd fent egyenesen végig, majd jobbra, töltsük fel magunkat a cuccokkal a csövek mellett. Közben egy segélyhívást is kapunk. Menjünk visszább kicsit guggolva, majd megint jobbra egy másik úton menjünk tovább, ahol egy kis ebédezést is megleshetünk.

 Az akna végén ugorjunk le, majd három démont kell (ismét) a másvilágra küldenünk. Ha megvagyunk, akkor menjünk tovább jobbra, majd az adminisztrációs pult mögött a két zombit lőjük le. Ezután menjünk oda, majd a PDA-ból töltsük át, ami kell, majd a kamerákat nézzük végig. Ott a kamerán át láthatjuk, hogy kit is kell megmentenünk. Ezután nyomás tovább az adminisztrációs pulttal szemben lévő ajtón át, majd jobbra és irány át az ajtón, itt lesz egy démon, majd megjelenik több is. Lőjük ki őket, de siessünk, mert a légnyomás igen rosszul hat ránk ott.

Ezután majd lőjük ki a démont, majd jobbra, a katonát fejbe hátulról, ha lehet, majd tovább át az ajtón és menjünk be a gyártósorhoz. Itt egy démont kell leküzdenünk, majd két fegyverest, akik utánunk jönnek majd be. Ezután a paneleknél a monitoron kapcsoljunk egyet, majd szedjünk fel mindent és irány tovább jobbra. Ezt követően menjünk tovább, a katonákkal ne törődjünk, csak ugorjunk le az aknába, másszunk tovább, majd le, jobbra tovább egy másik aknán, majd a démonra a folyosón dobjunk egy gránátot. Másszunk ki, majd tápoljunk fel és nyomás a hordóktól távol. Egy lövés, majd messzebbről várjuk ki a robbanásokat. Ezután másszunk végig az aknán, amit a hordók elálltak, majd vegyünk fel mindent, és menjünk vissza egészen addig, ahol a katonák elől lejöttünk. Elvileg nem lesz már ott egy sem, így gond nélkül menjünk oda a lifthez, nyomjuk meg a monitor panelt, majd menjünk le, két démon mászik majd felénk, lőjük le őket, majd menjünk tovább egészen a lámpát tartó ipséig az irányító teremben. Ezután kapcsoljunk egyet az irányító terem monitorán, majd kövessük a mukit. Pár másodpercig nyugtunk lesz a rondaságoktól, az első lámpakihagyásig mindenképp. Utána nem sokkal egy démon jelenik meg, akit gyorsan lőjünk is le. Mindenképp érdemes bevenni a tűzgolyóját, mert az emberünket meg kell védeni a továbbjutásért. Az is jó megoldás, hogy mentsünk sűrűn, és amikor először támad, akkor visszatöltve az állást előre megyünk és biztos a sikerünk.

Ha átjutottunk rajta, akkor tovább, most jobb oldalról támad majd egy a kis sárgás fény után, miután befordultunk. Azt is intézzük el, ha a doki meghal, nehéz dolgunk lesz, ha tovább akarunk jutni. A következő áramkimaradásig nem lesz gond, utána megint megjelenik majd egy rosszarc, itt is vigyázzuk az emberi életet. Ezután még egy démon jön ellenünk, majd feltölthetjük magunkat. Ezután menjünk tovább, majd amikor a '…There's the exit…' szavakat elmondja a muki vegyük elő a gránátot és a megjelenő démonokat intézzük el vele.

Neki sajnos már annyi, de átjutottunk. Tovább fel a létrán, majd egyenesen előre, át az ajtón és jobbra. Az ajtó sajnos rossz, de ez legyen a legkevesebb gondunk. Menjünk ki balra a csövek közé, guggoljunk le, majd az átjárón át menjünk tovább. Ezt követően végig a mászható úton haladva a csöveknél menjünk le, majd jobbra, guggolás és tovább. Ezután kiérünk egy kisebb terembe, ahol pókok rontanak ránk, gránátokkal próbáljunk nagyobb csoportokat elintézni, miközben a kapcsolót középen átkapcsoljuk, felmegyünk a létrán és kinyitjuk az ajtót, majd lemegyünk a 3-as szektorba.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
9
0
0
1
6
5
0
0
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

10
39
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

0
0
3
0
0
4
13
0
0
0
1
7
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

14
10
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

4
0
0
0
0
0
2
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
18
17
0
0
0
0
0
0
0
0
23
17


 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok