A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
7. rész: Alpha Labs: Sector 3

7: Alpha Labs: Sector 3

Menjünk előre, majd lőjük le a démont és a katonát. Ezután tovább jobbra, majd lőjük le a két katonát, de előbb a fedezékből várjuk meg, ameddig kilövik a tárukat. Ezután jön még egy démon is, neki a piros hordó szétlövése okozhat kellemetlen perceket. Ha elintéztük, akkor tovább, majd balra, egy démon és sok pókszerű monszta jön majd ellenünk, kicsit hátrálva gond nélkül eliminálhatóak.

Ha elintéztük őket, akkor visszább kicsit, a doboznál a pajzsot vegyük fel, majd menjünk tovább egyenesen és be jobbra a kis ajtón át egy irányító terembe. Onnan egy kart fogunk vezérelni a kurzorunkkal. Először is hátulról meglep majd minket két katona, számítsunk rájuk, lőjük le őket. Utánuk a három szivárgó tartályt kell beleemelni a sárga megsemmisítő aknába. Mentsünk minden egyes leejtéskor, mivel mellé eshet, így könnyen próbálkozhatunk újra. Ha végeztünk, akkor a terület tiszta és bemehetünk oda. Menjünk tehát ki és jobbra el. Ezután jön pár pók és egy démon, hátrálva lőjük le őket, majd menjünk át jobbra az ajtón, de előtte a fali medkittel növeljük meg az életerőnket. Ezután be az imént fertőtlenített terembe, majd át a végében lévő ajtón. Vegyük fel közben a kis cuccot is a terem közepén. Ezt követően menjünk fel jobbra a fentebbi részre és a fal mellett keressük meg a PDA-t. Ezután hívjuk fel a liftet és lőjük ki a közepéén lévő hordót, így elintézzük a katonákat, amik vele jöttek. Ezután menjünk vissza egészen a lezárt ajtóig, összesen 2 könnyebben, 2 közepesen és 1 jól felszerelt katona jön majd ellenünk, fedezék mögül kellő töltény mennyiséggel intézzük el őket. Ezt követően menjünk be oda, ahol a pókok jöttek ellenünk, most már át tudunk menni az eddig elzárt ajtón. Ezután menjünk el balra, majd lőjük le az őrt. Ránk ront majd több pókszerű lény és pár démon is, ha kevés a lőszerünk, akkor osszuk be és közelről lőjük őket, erre a részre mindenképp sokat kell összespórolni.- Ha nagyon nem maradt semmink, akkor menjünk valahogy be a terembe, majd jobb oldalt pár gránátot találunk a dobozok mögött.

Azzal szemben egy pajzs van. Ha megvan minden, akkor menjünk visszább és fel a lépcsőn. Ezután az ajtó mögött megint egy démon lesz, intézzük el. Utána át az ajtón, az őröket és a pókokat intézzük el, majd tovább jobbra át az ajtón. Ezután lőjük le a két zombit, majd az irányító panelen a monitorral babráljunk. Ezután menjünk el az ajtótól balra és végig a piros fényekkel övezett folyosón. Ott a végén van egy új fegyver, szedjük fel, majd menjünk be a pajzsért. Egyből elindulunk lefele, majd amint nyílik az ajtó tüzeljünk, két démon és pár zombi jön majd ránk. Ha megvannak, akkor ki és irány előre.

Rengeteg zombi és démon tör ránk, mazohisták az új fegyver nélkül is nekiindulhatnak, de szerintem érdemes a golyószórót használni. Ha megvagyunk velük, akkor menjünk tovább, ismerős lesz a terep, itt már jártunk, menjünk tovább, balra, át az ajtón, pókokat lőjük le, majd a zombit is. Ezután be a liftbe, majd le. Lent rengeteg démon ön ellenünk, a golyószóró a legjobb ellenük, de ha kifogytunk a naftából, akkor bármi más megteszi, mert két kézzel hullajelöltek vagyunk!

Ha megvagyunk, akkor menjünk át az ajtón, majd jobbra tovább, elő a gránátokat. Két nagy négylábú kutyadémon jön ellenünk, akiket bizony nem árt elintézni egészségünk érdekében, csaljuk magunk után és gránátokkal bombázzuk őket. Végső esetben a kisebb fegyverek is szóba jöhetnek. Ezután menjünk vissza és még két démonnal kell megküzdenünk. Ha megvagyunk, akkor menjünk tovább, az ablakon nézzünk át, majd gyorsan el a repülő tárgyak elől. Ezután át a betört ablakon, majd fel és a ládák mögött vegyük fel a golyókat. Ezután át az ajtón, majd menjünk le a negyedik szintre.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
1
0
1
0
2
1
0
1
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

5
24
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

4
2
0
1
1
5
8
2
0
0
1
5
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

8
5
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

3
0
0
0
1
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
11
7
0
3
0
0
24
0
0
0
7
21

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok