A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
8. rész: Alpha Labs: Sector 4

8: Alpha Labs: Sector 4

Menjünk ki a liftből, majd balra a fali medkitből töltsük újra az életerőnket. Ezután menjünk fül a számítógépekhez, majd vegyük fel a töltényeket, a ládák mögött a sarokban pedig páncélt találunk. Ezután menjünk vissza a fali medkithez, majd át az ajtón és menjünk el balra a panelhez. Ott lentebb az open chambert aktiváljuk, ezzel kiengedjük a tudóst, szadistáknak az activate chamber nyújthat örömöket, mondanom sem kell, ez utóbbi kissé megnehezíti majd a későbbieket. Ha előbbinél döntöttünk, akkor leutazva a lifttel találkozunk majd a tudóssal, aki segít majd nekünk, a szobájában jó sok töltény és pajzs is van, a monitorral nyitható az ajtaja.. Ezután tovább át az ajtón, majd jobbra át az imént megnyitott csarnokon át, majd jobbra, az ajtó mögött egy démon ugrik ránk, legyünk ügyesek, majd a két katonát is intézzük el. Ezután tovább, majd vegyük fel a cuccost és kezdjük lőni a pókokat.

Ha megvannak, akkor tovább, majd jobbra és fel a lépcsőkön. Fent lőjük ki a katonákat, majd a pókokat, sokat segíthet pár gránát és egy jó lövés a piros hordóba. Egy katona a liften érkezik majd balról. A pókok lentről is feljönnek majd. Ezután szedjünk fel, amit lehet, majd menjünk tovább és menjünk egyenesen be az ajtón. Egy vére lábnyom túlvilági tulajdonosa mutatja majd nekünk az utat. Menjünk majd visszább, jobb oldalon elég sok cuccos lesz, szedjünk fel, ami kell, majd tovább a másik ajtón. A végén a monitoron kapcsoljunk egyet, majd a két őrt intézzük el.

 Ezután menjünk át a hídon, amit előhoztunk, a sarokban vegyük fel a cuccokat, majd lőjük ki a démonokat és a pókokat, amik megtámadnak. Ezután át a másik hídon, a katonát lőjük ki, majd a pókokat is, amik előmásznak. Ezután be, majd balra, át az ajtón és lőjük le a katonákat. Ezután menjünk be, balra cuccok, mikor odaérünk az előző folyosóra érkezik egy démon, intézzük el, majd menjünk tovább és még egy jelenik majd meg a szekrény előtt az ajtó mellett.

Miután lelőttük irány az ajtó, át, majd végig a hídon, a túloldalon bal felől egy szörny lép majd ki a fal mögül, lelőni, majd át a másik kis fülkébe, ahonnan a szörny jött, majd fel bal oldalon a létrán. Ezután végig a folyosón, két démon és pár pókica nehezíti majd meg a dolgunkat. Ezután a folyosó végén még egy démon és pár pók jön ellenünk. Lelőni őket, majd jobbra el a kis fülkébe, majd le és be a kis fülkébe a másik oldalon, menjünk végig a jobb oldalon a kis járaton, tovább a falhoz, majd az kinyílik és együk fel a cuccokat körben a teremben, középen egy új szörnyírtót kapunk, a plazma fegyvert. Megjelenik majd négy szörny egy kísérteties kacagás közepette, lőjük ki őket az új szerzeménnyel, majd menjünk vissza.

 Innen kilépve két őr jön majd ellenünk, lőjük ki őket, majd át a hídon, be az ajtón, jobbra és egy démon és egy pók jelenik meg, lőjük ki, majd a sarokban vegyük fel a pajzsot. Ezután fel a létrán, majd az ajtó mögött lőjük ki a katonát, majd tovább át az ajtón és kezdjünk el rohanni, mert pókok egész hada lep el minket másodpercek alatt. Meneküljünk el előlük tovább át az ajtón, majd a legpusztítóbb fegyverünkkel lőjük ki a három katonát, aki ott jön ellenünk. A híd túloldalán biztos távolból lőhetjük ki akár egy pisztollyal is a dögöket, így a jobb fegyverek lőszere nem fogy. Ha megvagyunk, akkor menjünk vissza, ha kell egy kis életerő és pajzs, a lépcső alatti részen találni egy keveset. Vissza a hídon, majd menjünk balra a folyosón, majd át asz ajtón, a katonát shotgunnal lőjük le közelről, majd tovább, az ablaknál álljunk, meg, majd gyorsan vissza és várjuk meg a robbanás végét. Ezután tovább balra, majd át az ajtón és jobbra tovább, egy szörny jelenik majd meg mellettünk, lőjük amivel érjük. Ezután tovább, majd le a lépcsőn, szedjünk össze mindent, majd el jobbra. Most találkozunk majd az első főmuftival, egy igazi rondasággal, egy félig pók, félig démon pofával. Igazi taktika nincs ellene, csak le kell lőni, mivel szűk terepen vagyunk. Igyekezzünk körben haladni és folyamatosan lőni.

A plazma fegyver hatásosnak tűnt, de a golyószóró és a gépfegyver is jól használható, a gránáttal ne próbálkozzunk, mert gyors a lény, és a helyett, hogy őt intézné el, bennünket trafálhat el a hatása. Ha megöltük, akkor irány a zölden világító ajtó, majd be a liftbe és irány lefele.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
10
0
2
0
4
1
0
2
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

11
56
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

6
1
2
4
4
9
12
5
0
0
1
5
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

14
6
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

4
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

3
0
0
0
0
0
1
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
2

0
0
0
23
8
0
0
0
0
71
0
0
0
0
27

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

**A legújabb magyarországi mémes oldal. Ismerd meg most!Oszd, lájkold!** Nevess, szórakozz, kattints ide! Ne unatkozz!*    *****    Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok