A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
9. rész: Enpro Facility

9: Enpro Facility

Indulás előre, majd menjünk a vörös fényben úszó folyosóra. Vegyük fel a páncélt, a töltényt, a fali életerő rásegítővel töltsük fel magunkat, majd tovább, menjünk le a lépcsőn és a megjelenő démont intézzük el. Ezután kövessük a kis robotot, aki majd utat nyit nekünk, de persze nem árt besegítenünk, de a lőszerünk érdekében ne sűrűn tegyük azt. Kövessük az irányító teremig, ott szedjünk össze mindent, ameddig a kis robotunk dolgozik. Ha megvagyunk kövessük amint lehet.

Egy részen nagyon sok démon jelenik majd meg, ott tüzeljünk mi is rendesen. Utána áll majd meg a robot, menjünk tovább nélküle. Szedjük fel a platformon a cuccost, majd menjünk vissza és a robot után lévő pirosan fénylő csövek után másszunk fel a létrán. Ezután tovább a folyosón, majd menjünk be jobbra a síró nőhöz. A fejéből ezúttal nem ötlet, hanem egy tüzes fej pattan ki, melyet nem árt lelőni. Sajnos lesznek még itt társai, akiket lőjünk le minél előbb, mert gyorsan tudnak repülni és borzalmasan nagyot sebeznek. Ezután kapcsoljuk át a panelt a kis szobában, majd menjünk oda a hídhoz, ami kinyílik nekünk, át rajta, majd át az ajtón és a folyosón. Ezután elérünk egy nagyobb csarnokhoz, ahol szintén fejek fognak hullani, no de reméljük nem a mienk. Lőjük ki őket amint lehet! Ha hátrálunk, és magunk után csaljuk őket, akkor nem lesz gond. Menjünk egyenesen, majd balra, még több lángoló fej jön majd, hasonlóan bánjunk velük is, majd ki a platformra és tovább egyenesen.

Ezután tovább a peremen, majd jobbra és tovább át az ajtón. Töltsünk fel, majd tovább az ajtón, lesz egy démonunk, tűz, majd be és amint megjelennek a fejek rohanjunk vissza, a démont út közben lőjük le, majd jöhetnek a fejek. Ezután vegyük elő a gránátokat, majd a megjelenő démonokat azokkal intézzük el, ne pazaroljuk a lőszert, mert messze vannak. Ezután irány tovább, vegyük fel, amit lehet, majd menjünk tovább, még egy dög jön majd ellenünk. Ezután menjünk be a liftbe, majd irány le. Szálljunk ki, majd három fej jön ellenünk, tűz, majd jobbról a bevágóból két démon is jön, nekik a hordó is elég lehet, ha jól lövünk. Ezután szedjünk fel mindent, majd tovább, három démon jön ellenünk, majd ha tovább megyünk még kettő. Át az ajtón, majd elérünk a reaktorhoz. Menjünk el balra, majd az ajtó után kezdjünk el egyből lőni a démonra. Ezután töltsünk fel, majd a monitoron kapcsoljuk át a panelt.

Ezután kisebb mozi, majd menjünk ki. Sok fej és egy pár démon jön, lőjük ki őket plazmával, majd menjünk vissza arra, amerről jöttünk. Az ajtóban egy démon lesz, majd még egy egészen a liftig. Utána fel, majd ki és menjünk vissza addig a platformig, ahol jobbra kell elmenni az ajtóhoz. Most már kinyílik az, amelyik eddig pirosan világított. Menjünk be, majd a másik ajtó után két oldalról két szörnyike ront ránk. Lőjük le őket, majd menjünk középre. A bal oldalon egy tüzes szörny, a jobb oldalon két kétfejű rondaság lesz, lőjük le őket automata fegyverrel, a lentebbinek a hordó is elég lesz. Ezután töltsük fel a muníciót, a pajzsot és az életerőnket, majd menjünk le jobbra és a bal oldalon két démon és sok pajzs lesz. Ezután egyenesen tovább a másik irányban, majd még három dög jön majd ellenünk.

Ezután oldalt a lépcső alatt még töltényt és életerő pakkot találunk. Menjünk fel a lépcsőn, majd át az ajtón, a zombikat lőjük le, majd menjünk át a kis hídon és a csövek alatt balról pajzsot és életerőt szedhetünk fel.

Ezután menjünk tovább át az ajtón, majd a lépcső alól szedjük fel a golyókat, majd fel a lépcsőn, két oldalról két démon támad. Ezután menjünk tovább, majd jobbra át az ajtón és irány előre. Itt sok démon ront ránk, lőjük le mindet, majd tovább, és jobbra és a lépcső alól szedjük fel a pajzsot. Ezután vissza és menjünk a lépcsőtől balra le a hordókhoz, majd fel és szedjük fel a medkitet és a töltényt. Ezután balra és menjünk át az ajtón, majd megint balra és végig a folyosón. Találkozunk egy túlélővel, aki persze már nem él soká, majd tűz a démonpofára és menjünk le balra a PDA-ért. Ezután vissza és menjünk fel a platformra a légzsiliphez. Nyissuk ki, majd be és kapcsoljuk át a panelt.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
1
0
4
1
1
1
0
1
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

5
38
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

4
2
0
2
15
14
5
1
0
0
1
6
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

8
11
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

4
0
0
0
0
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
45
14
0
0
0
0
0
8
0
31
4
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu