A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
10. rész: Communications Transfer

10: Communications Transfer

Indulás előre, majd lőjük le az előző részek híres lebegő gömbdémonját. Menjünk előre, balra le, majd jobbra végig, kisebb légtartályokkal tudjuk a levegőt pótolni. Be a légzsilipbe, majd ki és lőjük le a zombit és a katonát, majd jöhetnek a démonok. A lépcső alatt megint sok pajzsot találunk. Fel a lépcsőn, majd jobbra át az ajtón és tovább, majd le, a pajzs után egy kis ijedtség, majd két démon üdvözöl. Lőjük le őket, majd menjünk tovább a lépcső alatt. Egy démont lőjünk le, majd a monitoron indítsuk el a szkennelést. Ezután be a kis járatba, majd a csontváznál jobbra, a hullához menjünk oda, majd vegyük fel a töltényeket és menjünk balra, majd jobbra, át a kürtőn, majd ki az ajtón.

Nem lesz sok levegőnk, úgyhogy siessünk a lifthez balra, addig felvehetünk oxigén tartályokat és medkiteket is. Pókok özönlenek majd ránk, úgy hogy lőjük őket egészen addig, ameddig nem jön meg a lift, utána nyomás fel. Fent egy zombi, egy katona és két démon támad ránk, az egyik ez utóbbiból felettünk lesz, egy két lövéssel intézzük el, mert ha rossz helyre dob utánunk egy tűzgolyót, akkor a hordók berobbanhatnak. Ha ez áll fent, akkor iszkoljunk vissza. Ha megvagyunk, akkor menjünk tovább, pajzsokat fel, majd jobbra ki a vágányokhoz, a lépcsőn fel, lőjünk bele a végén lévő hordóba, ez elintézi a katonát, majd elő a plazma fegyvert és lőjük a puffancsokat, majd ki és menjünk balra. Két démon jön ellenünk, lőjük le őket, majd szedjük fel a pajzsokat és a muníciót is. Tovább bal oldalon át a kis ajtón, itt megkapjuk a láncfűrészt mely gyakorlatilag kifogyhatatlan lesz számunkra, így ha kifogyunk a töltényekből, akkor közelharcban javulnak az esélyek.

Intézzük el a láncfűrészes muksókat és a zombikat is, majd vegyük fel a PDA-t és most már mehetünk vissza a másik ajtóhoz, ami a lépcső tetején van. Nyissuk ki, majd tovább, a zombikat lőjük le, majd a démonnal is végezzünk. Ezután menjünk tovább egyenesen, majd jobbra és intézzük el a démoni kutyát. Utána nyomjuk meg a monitort, majd vissza és az eddig pirosan világító monitor már beenged minket majd. Menjünk át rajta, majd a két démont és a puffancsot lőjük le. A shotgun elég lesz hozzá, mert közel lesznek. Ezután tovább, majd át a lávánál és fel a létrán. Tovább fel a lépcsőn, majd lőjük le a rosszarcot. A panel nem működik még, lesz tehát egy kis dolgunk vele. Menjünk tovább, balra egy kis muníció, majd egy démon kutya üdvözöl. Utána menjünk vissza és a másik irányban haladjunk tovább. Ezt követően menjünk végig a folyosón, majd le balra, szedjük fel a cuccost, majd intézzük el a démont és menjünk vissza az ajtóig, majd át rajta. Bent vegyük fel a PDA-t, majd hívjuk oda a vagont. Szálljunk be, majd az iránygombokkal vezéreljük (nem ismerős? :D ). Menjünk ki vele a hosszú egyenes részre, majd menjünk vele végig. Bal oldalon először egy katonát, utána a jobb oldalon egy szörnyikét kell elintéznünk.

 Ezután ha a végére értünk az egyenesnek, akkor a jobb oldalon ugorjunk ki, egyenesen, majd fel a lépcsőn, tovább, lőjünk le mindenkit, kapcsoljuk át a monitoron a panelt, majd menjünk oda a vagon hívóhoz a másik teremben és hívjuk oda a vagont. Szálljunk be, menjünk vele előre, majd a puffancsot lőjük ki. Forduljunk a végén jobbra, majd menjünk végig a hídig, ami felettünk lesz. Menjünk felfele a panel használatával, ugorjunk a hídra, majd menjünk be az irányítóterembe. Egy láncfűrészes és egy katona lesz ott, no meg egy démon is megjelenik. Lőjük le mindet, majd nyissuk ki a lift bejáratát a panel segítségével. Ezután fent tovább mehetünk egy kis munícióért, de vissza is mehetünk a vagonhoz. Első esetben egy négy lábú démon ront majd ránk út közben, készüljünk rá. A másik irányban is találunk majd cuccokat, de a vagonhoz mindenképp vissza kell menni. Menjünk vele egyből a lift bejáratához, a harmadik a listában. Ott lépjünk ki, majd át az ajtón, vegyük fel a pajzsot és menjünk végig.

A padló leszakad, majd lent vegyük fel a lángoló pajzsot. Ez után üvöltve verjünk szét minden zombit, majd elő egy fegyvert és menjünk fel a lépcsőszerű platformon. Fent intézzük el a láncfűrészest, majd menjünk tovább a légzsiliphez. Át rajta, majd kint kövessük a terepjárót és mellette menjünk le a légzsiliphez, siessünk, nincs sok levegőnk.Be, majd nyomjuk meg a panelt.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
2
0
1
0
1
1
1
0
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

9
73
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

0
1
3
5
11
6
0
1
0
0
6
8
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

14
23
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

1
1
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

3
0
0
0
0
17
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
17
0
0
4
0
0
13
6
11
0
25
8

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok