A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
11. rész: Communications

11: Communications

Indulás előre, majd a puffancsot intézzük el a jobb oldalon. Ezután töltsük fel, ami kell, majd át az ajtón a bal oldalon. Ezután a panelt lenyomva még egy puffancs megjelenik, lőjük le. Ezután menjünk át az ajtón, majd lőjük le a katonát és intézzük el a démont, amikor ráfordulunk a folyosóra. Ezután menjünk tovább, majd a hátunk mögött megint megjelenik egy rosszarc, lőjük le természetesen. Ezután tovább,, majd az irányító terembe belépve intézzük el a két katonát, közelről, shotgunnal. Ezután elő egy sorozatlövőt, majd kapcsoljuk át a panelt a monitoron. A megjelenő puffancsot és a katonákat lőjük le. Ezután tovább a kis ajtón jobbra és szedjük fel a cuccokat, a fali medkittel töltsünk után. Ezután tovább a másik ajtón át a peronon, lőjük le a két őrt. A peron alatt pajzsok lesznek. Tovább, majd le jobbra a kontroll szobába.

Szedjük fel a PDA-t, majd menjünk tovább vissza, fel a lépcsőn, majd intézzük el a zombit és a katonát. Ezután tovább a piros paneles ajtóhoz, a monitort kapcsoljuk át, be, majd menjünk tovább, a zombit lőjük le, majd szedjük fel a cuccokat a kis aknából. Ezután tovább, majd lőjük le a két őrt és hívjuk fel a liftet. Le vele, majd lőjük le előbb a zombit a bal oldalon, majd gurítsunk be egy gránátot a jobb oldalon a fal melletti kis üregbe. Ezután tovább, majd a két őrt intézzük el, majd jobbra el. Menjünk tovább, a csarnokban pár démon és egy zombi vár majd minket, lőjük le őket, majd tovább át az ajtón lőjük le a démont jobbról, majd tovább, az ajtón átnézve biztos távolból lőjük ki a piros hordót, majd a maradék rosszarccal is végezzünk. Ezután szedjük fel a cuccokat, majd vissza és menjünk a monitorok irányába. Át az ajtón, majd menjünk a lépcső alá. A katonát lőjük hátba, majd vissza, a sarokból is szedjük össze a cuccot és menjünk fel a lépcsőn, a kötélzet visszahúzódása után sprintet használva fussunk át, majd át az ajtón, menjünk a ládára, guggolás, majd be a nyílásba a cuccokért. Menjünk a lifthez, a démont lőjük le, majd menjünk fel a lifttel. Ezt követően lőjük le a démont és menjünk át az ajtón, a lépcső alatt vannak cuccok, majd vissza, fel a lépcsőn és intézzük el a két őrt. Az egyiknél már pajzs is lesz, szóval legyünk ügyesek!

Ezután menjünk tovább, vegyük fel a PDA-t, a lépcső alatt cuccok vannak, menjünk át az ajtón, majd két puffancs jön ellenünk. Lőjük le őket, ha lehet közelről shotgunnal, két lövés így elég nekik. Ezután tovább, majd ismét egy pajzsos jómadár jön ellenünk, közelről két shotgun lövés megoldja a dolgot. Ezután menjünk be oda, ahonnan jött az őr, jobbra lőjünk is fejbe egy veszélyesebb katonát. Ezután a pultról vegyük fel a cuccot, majd aktiváljuk a monitoron a panelt. Ezután kövessük a robotot ismét. Jó pár démon és katona jön majd az utunkba, hagyjuk a robotot megint dolgozni, csak azokat lőjük le mi, akik közel vannak hozzánk és direkt minket támadnak. A hátunk mögött is megjelennek majd démonok, amikor átmegyünk a következő terembe. Intézzük el őket mi, mert a robotnak elől lesz dolga.

Ezután tovább, majd lőjük a puffancsokat, velük nehezebben boldogul a robot. A katonát elintézve menjünk tovább a robotot követve, majd a megjelenő két puffancs lebegő szörnyet is intézzük el. Ezután tovább, a jobb oldalon a láda mellett lesz egy kis cuccos, majd kövessük tovább a robotot. Még egy démon és egy puffancs jön, majd elérünk az ajtóhoz, ahova a robot kísért minket.

Töltsünk újra minden fegyvert, majd menjünk át rajta és menjünk fel a lifttel a szatelit szobába. Fent menjünk végig a folyosón, majd át az ajtón és menjünk végig egészen a szatelit szobáig. Ott menjünk a második pulthoz és a monitort kapcsoljuk át. Most komoly döntés előtt állunk, hívjuk a flottát, vagy ne. Én hívtam őket, e szerint halad tovább a történet. Menjünk vissza, de előbb szedjünk fel mindent, amit találunk, majd le a lifttel az első szintre.

Egy katona és két démon vár minket, lőjük le őket, majd menjünk tovább a folyosón az ajtóig. Menjünk át rajta, majd bal oldalon két démon lő ránk, intézzük el őket, majd tovább és a két katonát is lőjük le. Ezután még egy démonunk lesz, küldjük a katonák után. Ezt követően fel a lifttel a kommunikációs szintre, majd végig ahhoz az irányító pulthoz, ahol a monitoron ügyködtünk. Lesz egy ajtó, ott most már átmehetünk. Menjünk keresztül rajta, majd nyomjuk meg a panelt.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
4
0
1
0
1
3
1
1
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

7
52
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

3
1
1
2
3
3
6
1
0
0
4
5
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

4
18
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

6
0
0
0
0
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
27
0
0
0
0
0
0
6
9
0
10
28

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok