A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
12. rész: Monorail Skybridge

12: Monorail Skybridge

Fő feladatunk most a Delta labor elérése lesz. Menjünk ki, majd egyenesen, a leszakadó hídon ugorjunk le és siessünk el jobbra, kerüljük meg a sziklát és menjünk be a légzsilipen amilyen gyorsan csak lehet. Közben kér puffancs jön ellenünk, lőjük le őket gyorsan! Találunk majd medkitet és oxigénpalackokat is. Át a légzsilipen, majd balra menjünk végig a folyosón. Egy démon kutya üdvözöl, a legjobb stukkerunkkal lőjük le. Ezután tovább, majd intézzük el a zombikat és a két démont is. Ezután a falon lévő medkitből tölthetünk, majd a sarokból vegyük fel a lőszert.

Ezután át az ajtón és egy kis videó kíséretében egy új monsztát ismerhetünk meg, rakétavetővel a vállán. Lőjük le a két rosszarcot, majd menjünk arra, amerre a második volt. Át az ajtón, majd jön a kutya démon, majd lőjük le a zombit, szedjük fel a cuccokat, tovább át az ajtón, a három ránk rontó démont intézzük el, vigyázzunk a hordóval. Ezután hívjuk a liftet, majd le. Lent három démon vár minket,. Tűz, majd tovább balra a folyosón. Ezt követően két rakétás jön ellenünk, az elsőnek szemben dobjunk le két gránátot, a másodikat pedig a mellette lévő hordók segítségével intézzük el. Ezután menjünk lentebb és át az ajtón.

Három kutya démon jön ellenünk, intézzük el mindet, pár gránát elég lehet ellenük, de a plazma fegyver is hatékony. Ezután tovább, intézzük el a démont mögöttünk és a zombit előttünk. Tovább, majd siessünk fel jobb oldalon a lépcsőn. Utána lőjük a rakétás szörnyet, a démonokat és a zombikat. Ha elintéztük őket, akkor lentebb töltényeket találunk a szekrénynél. Vegyük fel, majd menjünk fel és menjünk át az ajtón balra. Ezután vegyük fel a pajzsot a csöveken, majd lőjük le a démonokat, majd át az ajtón és a rakétás és tüzes démont is intézzük el. Ezután ki, majd balra tovább és intézzük el a következő démont is. Ezután tovább, majd jobbra a peremen, ugrás, majd jobbra és előre. A fal mögül démon lép ki, lőjük le, vagy eresszünk oda egy gránátot. Ezután még egy jön a folyosón, azzal is hasonlóképp bánjunk el. Ezt követően tovább, majd fel a lépcsőn és amikor odaér a démon a hordókhoz eresszünk bele pár golyót, a robbanás ezt elintézi, majd a másik démont lőjük le. Ezután tovább, vegyük fel a cuccokat, töltényeket, életerőpakkot és a pajzsot, majd tovább, fel a lépcsőn, démont lelőni, majd át az ajtón balra.

Ezután dobjunk egy gránátot a szörnynek, majd előre és vegyük fel a diszket és a PDA-t, majd kapcsoljuk át a monitoron a panelt és töltsük fel magunkat a falon lévő medkittel. Ezután menjünk fel a létrán, majd balra, két démont lelőni, majd végig a folyosón a monitorokig. Ott jobbra, majd le a csőre, menjünk át a túloldalra, út közben egy puffancs lebeg majd oda, lőjük ki, majd fel a platformra, a monitort kapcsoljuk át, majd menjünk balra, vegyük fel a muníciót és menjünk a másik irányba. Le a létrán, majd visszajutunk a régebbi helyre. Le, majd át az ajtón, ami előtt egy démon lesz, lelőni, majd tovább. Itt ugrottuk át a szennyező anyagon. Most menjünk balra le, majd jobbra egyenesen, fel, majd a lépcsőnél szintén fel Át az ajtón, menjünk az oszlop mögé messze és lőjünk bele a hordóba. Ezután fel a létrán, majd menjünk tovább a szekrényekig. Ott az oszlopnál menjünk jobbra és dobjunk gyorsan egy gránátot a bevágóba a jobb oldalon. Ezután lőjük le a szörnyeket, majd tovább, töltsük fel magunkat és menjünk át az ajtón. Be a barlangba, majd lőjük a pókokat ezerrel. Egy démon is feltűnik, azt is intézzük el. Jó taktika lehet a csalogatás, majd gránáttal üdvözlés módszere. Menjünk tovább, majd amennyire lehet használjuk a shotgunt a rosszarcok ellen.

Ezután be a barlang végén az ajtón és szedjük fel a cuccokat, majd tovább, a démont és a pókokat lőjük le, majd a túloldalon lévő rakétás démont is lőjük ki automata fegyverrel. Ezután menjünk ki és menjünk a köveken tovább, bal oldalon a hordókba lőjünk bele, majd menjünk tovább és lőjük le a másik rakétás mukit is. Ezután még egy démon ront ránk az ajtó után, majd vegyük fel a monitoroknál a PDA-t. Ezt követően menjünk tovább, a démont lőjük le, majd lőjük ki a fentebbről tüzelő dögöt is. Ezután menjünk oda a szekrényhez és vegyük fel a rakétavetőt.

Jobbra töltények és pajzs. Menjünk tovább át a kis ajtón, majd jobbra és be a zsilipen át ki a szabadba. Több rakétás monszta jön majd ellenünk, intézzük el őket a rakétavetővel, majd menjünk be a földön ránk támadó monszta épületébe, ugráljunk fel a felső peronra, majd végig a hídon, a puffancsot lőjük ki és be a légzsilipbe és irány a következő szint.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
1
1
2
1
1
1
1
3
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

8
26
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

3
1
0
4
7
15
7
4
0
2
4
9
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

16
3
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

1
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

3
0
0
0
0
12
1
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
37
15
0
7
10
0
17
0
5
0
10
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok