A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
13. rész: Recycling Sector 2

13: Recycling: Sector 2

Menjünk ki, majd menjünk be jobbra az irányító terembe. Nézzük meg a videót, döbbenjünk rá arra, hogy mit tettünk, legyen bűntudatunk, majd lőjük le a démonokat. Ezután menjünk fel a pumpa segítségével, ami az irányító szobával szemben van. Fent menjünk az ajtóhoz, majd lőjük le a démont egyből, mögöttünk is lesz egy, fejek is jönnek, szóval lesz min ügyködnünk. Ezután tovább, majd át az ajtón és menjünk el balra a hordók mellett. Két démon tör ránk, egy elölről és egy a hátunk mögül. Intézzük el őket, majd tovább, a hátunk mögött rakétás monszta lesz, előttünk egy zombi és két fej. Lőjük ki őket, majd tovább és az ajtó előtt balra menjünk a fali medkithez.

Töltsünk fel, majd vissza az ajtóhoz és menjünk át, balra, démont öljük meg, majd töltsünk fel és menjünk át az ajtón. Ezt követően öljük meg a démonokat, majd menjünk le és szedjük fel a cuccot a beugróból. Tovább balra, majd lőjük le a zombikat, a tüzes kezűt, majd a rakétás démont is. Menjünk ezután balra le, majd az ajtóhoz, vele szemben az életerőnket fel tudjuk majd tölteni. Vissza, majd menjünk a másik irányba tovább, a démonokat intézzük el, a raktárban vegyük fel a pajzsot és a medkitet, majd tovább át az ajtón és lőjük le a zombit, menjünk oda a panelhez, kapcsoljuk át, lőjük le a három démont, akik a falból törnek elő, majd a maradék zombit is lőjük ki. Menjünk vissza a másik irányba, ahol az ajtóval szemben volt a fali medkit. Út közben lesz pár vészesebb démon is, lőjük le őket, lesz elég hely kikerülni őket. Most már bemehetünk és átlépve rakétás démon üdvözöl, lőjünk bele a hordókba, amikor közel ér. Ezután tovább, majd lőjük le a sok szárnyas csecsemőt. Tovább, majd lőjük ki a démont, pajzsot és töltényeket vegyük fel.

Tovább az ajtón, majd fel a lépcsőn, két démont kell lelőni, majd fent lőjük le a démont, menjünk be a liftbe. Le, majd lőjük le a szárnyas csecsemőket, majd tovább jobbra, le, majd tovább le a törött lépcsőn, szedjük fel a cuccokat, majd tovább, balra, megint balra és jön egy újabb aktuális főmonszta, nem is egy példányban!. Aranyos kis jószágok, rakétavetőkkel a kezük helyén. Rakétavetővel indítsunk, majd mikor kifogyott jöhet a golyószóró, az automata fegyver, a gránátok, végül a plazma fegyver és a shotgun, a pisztoly szinte felesleges itt. Ebben a sorrendben lőjük őket és mindig haladjunk előttük cikk-cakkban.

Ha mind a három meghalt, akkor még négy kis szárnyas csecsemő jön, lőjük ki őket, majd lent nézzünk szét, pajzs, töltények és medkitek hevernek több helyen. Ha összeszedtük őket, akkor irány fel, majd fent bal oldalról lőjük ki a kis porontyokat. Ezután szedjük fel a beugróból a cuccokat, majd töltsünk újra mindent és menjünk át az ajtón. Két démont ljük ki, majd hívjuk a liftet, fent sprintelve érjük el a ventillációs konzolokat a bal oldalon, három darab van belőlük, kapcsoljuk át mindegyiket, majd lőjük le a rakétás démont. Ezután tovább, majd vegyük fel a PDA-t, a medkitet, majd át az ajtón majd menjünk be a liftbe és irány Monorail.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
1
2
1
1
1
1
1
1
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

6
17
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

3
1
0
2
7
13
10
1
2
2
2
3
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

13
1
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

3
0
0
0
0
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
19
0
25
0
3
0
11
0
0
0
0
8
7
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok