A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
14. rész: Monorail

14: Monorail

Menjünk előre, majd jobbra töltsük fel magunkat mindennel. Ezután menjünk be a vasúti kocsiba, majd indítsuk is el azt az elejében lévő monitorral. Út közben hallgassuk meg a mérnököt, sok érdekességgel szolgál majd nekünk, majd nézzünk ki az ablakon. Miután megállt a vonat, szálljunk ki, vegyük fel a töltényt és a medkitet, ha kell és menjünk át az ajtón. Ezután lőjük ki a szörnyet és a katonákat. Igazából mindegyik ellen a kivárás a legjobb fegyver, fedezék mögül kivárjuk, míg odajönnek hozzánk, majd shotgunnal közelről lelőjük őket. Messzebbre a plazma fegyver hatásos. Menjünk le, szedjük össze a cuccokat a jobb oldali bevágóban, majd menjünk tovább, balra, végig a perem mellett, majd lőjük ki a katonát és a rakétás szörnyet is.

Menjünk visszább kicsit, ott is lesz egy démon. Ezután szedjük fel a cuccokat a szekrényeknél, majd menjünk oda, ahol a katona volt, bal oldalon a bevágónál egy akna van, benne sok tölténnyel, vissza, fel a lépcsőn, végig a peronon, majd fel, a démonokat lőjük le, majd tovább fent az irányító terembe. Üssük be a 826-os kódot a monitoron, majd induljunk vissza. A pókokat már messziről elkezdhetjük lőni, igazából csak el kell intézni őket, nem jelentenek nagy veszélyt. Menjünk vissza a vasúthoz, majd lőjük le a maradék zombit és menjünk tovább a vasúti kocsival. Nézzük, ahogy zombik hada lepte el a megállókat. A végén nagy robbanás lesz, nem kell megijedni, éppen és egészségesen lépünk majd ki a kocsiból. Menjünk fel a létrán, majd menjünk jobbra be az ajtón, a pókokat lőjük le gyorsan, vagy csaljuk magunk után, a démonokat is intézzük el hasonló sebességgel. Menjünk jobbra, majd le a vasúti vájatba a létrán és szedjük össze a cuccokat, majd vissza a kisebb terembe és menjünk tovább a másik ajtón, ahol egy zombi és egy démon lesz.

Menjünk tovább, majd a vezetékkel vigyázzunk, a pihenőben medkit, majd menjünk az ajtóhoz, a démont intézzük el, majd tovább át az ajtón és lőjük le a fegyvereseket az ajtó bal oldalát használva fedezékül. Ezután tovább jobbra, majd fel a lépcsőn és menjünk be az irányító szobába. Vegyük fel a PDA-t, majd tovább át az ajtón és menjünk át a hídon, előttünk, mögöttünk démonok, lőjük le őket, majd tovább át az ajtón és lőjük le a démon pofát.

Ezután vigyáznunk kell az automatikus védelmi rendszerrel, ugyan a démonokat is elintézi, de minket is. Indulás gyorsan előre az irányító terembe, deaktiváljuk a rendszert, majd végezzünk a démonokkal, akik ez után jelennek majd meg. Ezután menjünk tovább azon az ajtón át, ahol a fegyverrendszer üzemelt. Nyissuk ki az ajtót, majd menjünk le a delta labor 1-es szintjére.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
1
2
1
0
2
1
1
1
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

5
23
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

1
0
0
3
4
9
3
0
1
0
4
0
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

12
0
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

5
0
0
0
0
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
16
0
0
0
0
0
20
0
0
0
19
10

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok