A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
15. rész: Delta Labs: Level 1

15: Delta Labs: Level 1

Indulás előre, majd szedjük fel a cuccokat a csarnokban. Tovább az ajtóhoz, majd jobbra át a nyíláson és kapcsoljuk át a monitorokat a jobb oldalon. Menjünk tovább a nagyobb csarnokig, majd menjünk el jobbra a monitorokig. Kapcsoljuk át őket, majd menjünk vissza és a felpattanó padló darabok után menjünk le és guggolva másszunk a másik nyíláshoz, fel, majd menjünk végig a csarnokhoz és menjünk egyenesen az ajtóhoz, nyomjuk meg a monitoron a panelt, majd vissza és menjünk el a másik irányba tovább.

 A másik csarnokban a tudóstól vegyük el az adathordozót, majd vegyük fel a töltényeket és menjünk vissza abba a terembe, ahol a két monitort meg kellett nyomni. Helyezzük be az egységet, majd menjünk vissza a tudóshoz, ahonnan az egységet vettük. Két démon és egy pokol kutya jön majd ellenünk. Menjünk az ajtóhoz, ahol a mérnök lógott, majd lőjük le a démont, aki ránk ront. Tovább a folyosón, majd lőjük le a démont, vegyük fel a pajzsot, majd tovább át az ajtón és lőjük le a zombikat.

 Vegyük fel a cuccokat, majd tovább, balra pajzs, majd ránk ront egy pokol kutya és egy katona, intézzük el őket, majd át az ajtón, a démont lőjük le, majd vegyük fel jobbra a cuccoket, intézzük el a zombit és a katonát, aki akkor jön, amikor az ajtó mellett leszünk már. Balra egy fali medkit lesz, használjuk, ha akarjuk. Ezután tovább, majd lőjük le a felénk szálló fejeket és a rakétavetős szörnyeket is. Szedjük össze a cuccokat a teremben a szekrényeknél, majd menjünk át a zöld panellel ellátott nagy garázsajtó mellett a kis aknába, majd az első leágazásnál balra és menjünk fel. Két démon és egy puffancs jön ellenünk, intézzük el őket, majd ugorjunk le, szedjük össze a cuccokat és tovább lőjük le a rakétás démont a jobb oldali doboz fedezékéből, majd lőjük le a puffancsokat is. Ezután tovább, majd jobbra fel a peronra, menjünk végig, szedjük össze a cuccokat, majd lőjük le a két démont. Ezután vissza, majd menjünk tovább balra, fel a lépcsőn és lőjük le út közben a démont.

Ezután tovább, majd be a liftbe, le, majd lőjük le a démonokat, tovább a peronhoz, fel a lépcsőn, lőjük le a rakétás démont, majd át az ajtón és szedjük fel a cuccokat, a zombit öljük meg. Ezután tovább, majd lőjük le a fejeket. Utána menjünk végig a platformon, fel a létrán, majd menjünk egyenesen végig az irányító terembe, előtte egy rakétás démon is megtámad majd, intézzük el. Bent kapcsoljuk át a monitoron a panelt, majd menjünk tovább a másik ajtón át, a fali medkittel töltsünk fel, majd fel a létrán, intézzük el a démont és a zombikat, majd szedjük össze a cuccokat, vissza, fel a másik létrán, fent menjünk tovább a peronon, intézzük el a démonokat is. Tovább, majd át az ajtón a reaktorhoz. Lőjük le a puffancsokat, majd menjünk oda a jobb oldali peronra és vegyük fel a PDA-t. Ezután lőjük le a fejeket és a csápos katonát, majd menjünk vissza az irányító terembe, bal oldalon most már ki tudjuk nyitni az ajtót. Nyissuk ki, majd a démonokat intézzük el és menjünk tovább, le, majd balra, ki, le, lőjük le a puffancsot, majd tovább egyenesen, fel a peronra, menjünk végig, majd jobbra át az ajtón, le a lifttel és menjünk tovább át az ajtón. Lesznek majd démonok, lőjük le simán őket. Ezután tovább, fel a lépcsőn, a katonát lőjük ki, majd tovább, át az ajtón és lőjük le a zombit.

Be a liftbe, majd fel és lépjünk ki. Lőjük le a kutya démont, majd a tüzes démont is és menjünk körbe, majd fel a lépcsőn, át az ajtón, majd tovább a folyosón. Ezután a monitoroknál egy csomó mérges rendszergazda-zombi támad ránk. Lőjük le szegényeket, majd tovább, vegyük fel a cuccokat az asztaloknál, majd menjünk tovább és lőjük le a katonát is. Ezután menjünk be a terembe és amint felbukkan egy démon húzódjunk vissza és vegyünk elő gránátokat, vagy egy rakétavetőt, vészhelyzetben más is jó lesz. Ezután lőjük a gépágyús démont, majd ha elintéztük mehetünk tovább. Ott is felbukkan egy ilyen egy katonával egyetemben, mehet először egy kis plazma, vagy gépágyú, utána mindenképp rakéta, vagy gránát a gyors eljárás.

Ezután tovább a jobb oldali ajtón, majd menjünk ki a csarnok peronjára. Lőjük le a puffancsot, majd tovább az ajtón, le a lépcsőn és ki a csarnokba. Lőjük le a rakétás démont, majd a katonát is, majd menjünk vissza arra, amerről a csontvázfejű jött. Ezután töltsünk meg minden fegyvert, majd vegyük elő a rakétavetőt és irány az első nagy csarnok. Ott golyószórós démonok várnak, intézzük el őket egy fedezék mögül, majd menjünk oda a bnal oldali lifthez és irány a 2-es szint.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
3
1
3
0
5
1
1
1
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

8
56
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

2
1
0
3
7
8
8
0
2
1
8
8
1
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

14
9
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

1
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

3
0
0
0
0
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
22
0
0
3
5
0
0
0
13
20
29
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

**A legújabb magyarországi mémes oldal. Ismerd meg most!Oszd, lájkold!** Nevess, szórakozz, kattints ide! Ne unatkozz!*    *****    Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok