A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
15. rész: Delta Labs: Level 1

15: Delta Labs: Level 1

Indulás előre, majd szedjük fel a cuccokat a csarnokban. Tovább az ajtóhoz, majd jobbra át a nyíláson és kapcsoljuk át a monitorokat a jobb oldalon. Menjünk tovább a nagyobb csarnokig, majd menjünk el jobbra a monitorokig. Kapcsoljuk át őket, majd menjünk vissza és a felpattanó padló darabok után menjünk le és guggolva másszunk a másik nyíláshoz, fel, majd menjünk végig a csarnokhoz és menjünk egyenesen az ajtóhoz, nyomjuk meg a monitoron a panelt, majd vissza és menjünk el a másik irányba tovább.

 A másik csarnokban a tudóstól vegyük el az adathordozót, majd vegyük fel a töltényeket és menjünk vissza abba a terembe, ahol a két monitort meg kellett nyomni. Helyezzük be az egységet, majd menjünk vissza a tudóshoz, ahonnan az egységet vettük. Két démon és egy pokol kutya jön majd ellenünk. Menjünk az ajtóhoz, ahol a mérnök lógott, majd lőjük le a démont, aki ránk ront. Tovább a folyosón, majd lőjük le a démont, vegyük fel a pajzsot, majd tovább át az ajtón és lőjük le a zombikat.

 Vegyük fel a cuccokat, majd tovább, balra pajzs, majd ránk ront egy pokol kutya és egy katona, intézzük el őket, majd át az ajtón, a démont lőjük le, majd vegyük fel jobbra a cuccoket, intézzük el a zombit és a katonát, aki akkor jön, amikor az ajtó mellett leszünk már. Balra egy fali medkit lesz, használjuk, ha akarjuk. Ezután tovább, majd lőjük le a felénk szálló fejeket és a rakétavetős szörnyeket is. Szedjük össze a cuccokat a teremben a szekrényeknél, majd menjünk át a zöld panellel ellátott nagy garázsajtó mellett a kis aknába, majd az első leágazásnál balra és menjünk fel. Két démon és egy puffancs jön ellenünk, intézzük el őket, majd ugorjunk le, szedjük össze a cuccokat és tovább lőjük le a rakétás démont a jobb oldali doboz fedezékéből, majd lőjük le a puffancsokat is. Ezután tovább, majd jobbra fel a peronra, menjünk végig, szedjük össze a cuccokat, majd lőjük le a két démont. Ezután vissza, majd menjünk tovább balra, fel a lépcsőn és lőjük le út közben a démont.

Ezután tovább, majd be a liftbe, le, majd lőjük le a démonokat, tovább a peronhoz, fel a lépcsőn, lőjük le a rakétás démont, majd át az ajtón és szedjük fel a cuccokat, a zombit öljük meg. Ezután tovább, majd lőjük le a fejeket. Utána menjünk végig a platformon, fel a létrán, majd menjünk egyenesen végig az irányító terembe, előtte egy rakétás démon is megtámad majd, intézzük el. Bent kapcsoljuk át a monitoron a panelt, majd menjünk tovább a másik ajtón át, a fali medkittel töltsünk fel, majd fel a létrán, intézzük el a démont és a zombikat, majd szedjük össze a cuccokat, vissza, fel a másik létrán, fent menjünk tovább a peronon, intézzük el a démonokat is. Tovább, majd át az ajtón a reaktorhoz. Lőjük le a puffancsokat, majd menjünk oda a jobb oldali peronra és vegyük fel a PDA-t. Ezután lőjük le a fejeket és a csápos katonát, majd menjünk vissza az irányító terembe, bal oldalon most már ki tudjuk nyitni az ajtót. Nyissuk ki, majd a démonokat intézzük el és menjünk tovább, le, majd balra, ki, le, lőjük le a puffancsot, majd tovább egyenesen, fel a peronra, menjünk végig, majd jobbra át az ajtón, le a lifttel és menjünk tovább át az ajtón. Lesznek majd démonok, lőjük le simán őket. Ezután tovább, fel a lépcsőn, a katonát lőjük ki, majd tovább, át az ajtón és lőjük le a zombit.

Be a liftbe, majd fel és lépjünk ki. Lőjük le a kutya démont, majd a tüzes démont is és menjünk körbe, majd fel a lépcsőn, át az ajtón, majd tovább a folyosón. Ezután a monitoroknál egy csomó mérges rendszergazda-zombi támad ránk. Lőjük le szegényeket, majd tovább, vegyük fel a cuccokat az asztaloknál, majd menjünk tovább és lőjük le a katonát is. Ezután menjünk be a terembe és amint felbukkan egy démon húzódjunk vissza és vegyünk elő gránátokat, vagy egy rakétavetőt, vészhelyzetben más is jó lesz. Ezután lőjük a gépágyús démont, majd ha elintéztük mehetünk tovább. Ott is felbukkan egy ilyen egy katonával egyetemben, mehet először egy kis plazma, vagy gépágyú, utána mindenképp rakéta, vagy gránát a gyors eljárás.

Ezután tovább a jobb oldali ajtón, majd menjünk ki a csarnok peronjára. Lőjük le a puffancsot, majd tovább az ajtón, le a lépcsőn és ki a csarnokba. Lőjük le a rakétás démont, majd a katonát is, majd menjünk vissza arra, amerről a csontvázfejű jött. Ezután töltsünk meg minden fegyvert, majd vegyük elő a rakétavetőt és irány az első nagy csarnok. Ott golyószórós démonok várnak, intézzük el őket egy fedezék mögül, majd menjünk oda a bnal oldali lifthez és irány a 2-es szint.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
3
1
3
0
5
1
1
1
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

8
56
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

2
1
0
3
7
8
8
0
2
1
8
8
1
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

14
9
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

1
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

3
0
0
0
0
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
22
0
0
3
5
0
0
0
13
20
29
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok