A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
16. rész: Delta Labs: Level 2 A

16: Delta Labs: Level 2 A

Induljunk el előre, majd jobbra, a két démont lőjük le, majd menjünk át az ajtón. Végig a folyosón, majd a víziót követően lőjük le a démonokat. Ezután tovább bemehetünk a bal oldalon a WC-be egy kis pajzsért és munícióért, egy zombi lesz csak ott, viszont visszafele két démon jön majd ellenünk. Menjünk vissza a jobb oldalra, majd be a liftbe, majd menjünk fel a következő szintre. Ezután menjünk egyenesen tovább, majd lőjük le a katonát és a jobb oldalról előbukkanó démont is. Tovább, majd az irodában menjünk be, lőjük le a három zombit és a démont. Vegyük fel a PDA-t jobbról, majd vegyük fel a cuccokat és haladjunk tovább. Ezután tovább az ovális folyosón, majd gránátokkal és rakétavetőkkel intézzük el a golyószórós démonokat.

Tovább, majd át az ajtón egyenesen előttünk. Menjünk be, majd jobbra a törmeléken át jussunk tovább. A két irányú elágazásnál menjünk balra, majd menjünk be a mérnökhöz. Újabb infókat és egy küldetést kapunk. Menjünk vissza az összekötő folyosóig, jön majd ellenünk egy gépfegyveres démon és egy rakétás, Utánuk egy sima démon is előkerül majd. Menjünk a 2-es szektorba, majd lőjük le a démont. Ezután tovább, majd még egy démont le kell lőni. Ezután menjünk végig a kísérleti szobákon, majd fel a lépcsőn az ajtóhoz. Új feladat, mehetünk vissza. Először egy tűz démonnal találkozunk a vissza úton, majd zombikkal is, mikor átmegyünk a 3-as szektorba. A zombik után menjünk balra, majd lőjük le a zombit és a megjelenő démonokat. Ezután tovább lefele, majd jobbra és menjünk be a kutató terembe.

Lőjük le a zombikat, majd tovább, lőjük le a démont, majd fel a lépcsőn és tovább a nagy csarnokig. Itt pár zombi és egyszerű démon jön ellenünk. Lőjük le őket, majd menjünk oda a monitorhoz és nyomjuk meg a 9-es gombot. Mikor lerakta nekünk a dobozt nyomjuk meg ismét a 9-est és ugorjunk rá a dobozra. Mikor felemel és elfordul jobbra ugorjunk rá a peremre és másszunk be a járaton. Ezután ugorjunk le a végén, majd tovább, a démonokat lőjük le, majd tovább a folyosón és menjünk be a laborba. Ezután kapcsoljuk át a jobb oldali monitort, majd bemehetünk az eddig elzárt részbe. Bent kapcsoljuk át a monitort, majd menjünk ki és irány az előbb meglátogatott 2-es szektor. Az átkötő folyosón rakétás démon és egy sima démon jön ellenünk, lőjük le őket, majd irány tovább egyenesen. Ezután lőjük le a zombikat, aki kiszabadultak, majd menjünk be az irodába a PDA-ért. Menjünk a küldetésadó elzárt ajtóhoz, majd át rajta. Menjünk a járható úton, majd lőjük le közben a zombikat.

A lépcső után menjünk jobbra a plazma tartályért, majd menjünk balra, hogy visszajussunk a lentebbi szintre. Ezután tovább, a zombikat lőjük le, majd le a lifttel. Lent menjünk vissza az összekötő folyosóra, majd menjünk vissza a dokihoz. Ezután adjuk oda a cuccot, majd irány a teleportáló szoba a szoba másik kijáratánál. Oldalt egy fali medkitet is találunk majd. Menjünk a teleportálóba és aktiváljuk.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
7
2
2
3
7
6
1
1
1
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

13
47
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

1
1
5
4
13
4
9
0
0
2
1
8
2
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

11
9
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

4
0
0
0
1
0
1
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
29
0
0
0
3
0
0
0
0
0
43
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu