A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
17. rész: Delta Labs: Level 2 B

17: Delta Labs: Level 2 B

Menjünk tovább jobbra, majd menjünk majd be jobbra egy eszközért, amit egy zombi őriz. Kilépve intézzük el a démonokat, majd menjünk vissza a bal oldali ajtóhoz. Most már ki tudjuk nyitni. Menjünk át, majd lőjük le a golyószórós katonát és a másik csápos démont. Ezután a monitort kapcsoljuk át, majd menjünk be a bal oldali ajtón. Öljük meg a zombit, majd töltsük fel a készleteinket. Ezután vissza és menjünk át a másik ajtón. Ezután lőjük le a katonát, a zombit és a démont, majd bal oldalon vegyük fel a PDA-t.

 Ezután tovább, majd lőjük le a katonát, a démont és a zombit a másik teremben. Ezután be, majd tovább, mikor kiérünk hátráljunk vissza és lőjük le a mögöttünk, mellettünk és előttünk megjelenő rosszarcot. Lesznek még kint is démonok. Ha megvagyunk tovább, fel a lépcsőn, balra, az automata mellett medkit, majd tovább jobbra. Ezt követően lőjük le a katonát, aki az ajtó mögül ront ránk, majd a démont is és menjünk el jobbra át az ajtón, majd lőjük le a golyószórós hapsit is.

Ezután be a liftbe, fel, majd balra menjünk a terem feletti emeletre, ahol az imént voltunk. Rakétavetővel lőjük ki a lent tevékenykedő mágus démont, majd a többi rosszarcot is, akik jönnek ellenünk. Ezután menjünk el jobbra, be a kis aknába, majd végig a szűk folyosón és menjünk le. Beszélgessünk a mérnökkel, majd jegyezzük meg a kódot, amit mond (624). Ezután menjünk tovább a jobb oldalon, használjuk a kódot a szekrényeknél, majd szedjünk fel minden cuccot. Visszamenve egy fali medkittel is tölthetünk életerőnkön. Ezt követően menjünk a dokitól jobbra a folyosón, át a törmelékeken és a dobozokon, a szivárgásnál guggolva menjünk tovább, majd a teremben és a rakétavetővel lőjük ki a fent lévő mágus démont. Ez küldi ránk a többi démont, tehát ő legyen a fő ellenfelünk. Ezután lőjük ki a többi démont is, majd a katonával is végezzünk. Tovább jobbra, majd az ajtót egy katona nyitja ki, menjünk tisztes távolba, majd lőjük le, át az ajtón, majd nézzük végig a kisfilmet fent. Érdekes lesz.

Ezután menjünk balra, töltsük le minden egyes tartály monitorjától az információkat, majd menjünk át a zölden világító ajtón. Ezután tovább, majd jobbra, menjünk körbe, majd le és aktiváljuk a szállítószalagot. Ezzel lesz fényünk a szállítószalag mentén. Elsőként egy démon jön ellenünk jobbról, majd még jó pár mögülünk. Gránátokkal sorozzuk meg őket. Ezután a végére ér a szállítószalag, menjünk jobbra, a lépcső alatt sok cucc van, szedjük fel, majd fel a lépcsőn, balra, át az ajtón, töltsük fel az életerőnket, majd irány tovább ki, a démont lőjük le, majd tovább le, várjuk meg a szállítószalagot, lőjük le közben a démonokat, majd kövessük ismét a szállítószalagot. Ezt követően több démon is ránk támad, lőjük le őket golyószóróval, majd balra menjünk a ki peronra, majd át az ajtón, a ránk rontó démont lőjük le. Ezt követően menjünk tovább egyenesen, szedjük fel a diszket, majd a cellát is és irány fel a lifttel. Fent ki, majd balra, a ránk rontó démont lőjük le, pajzsot vegyük fel, majd a mellettünk kilépő démont is léjük le.

Át az ajtón, majd elérünk egy laborba. Szedjünk össze mindent, a PDA-t is, majd az életerőnket is töltsük fel és irány tovább a berendezéssel szemben, majd át az ajtón, a démon és a katonát lőjük le. Ha megsérültünk menjünk vissza a fali medkithez utántöltésre. Ezután tovább, majd végig a peronon, át az ajtón, a golyószórós pacákot és a démont intézzük el. Ezután menjünk be az irodába, vegyük fel a PDA-t, majd menjünk oda az ajtóhoz, ami a Level 3-be vezet és írjuk be a kódot: 463. Ezután tovább, majd megjelenik egy mágus démon, lőjük le messzebbről rakétával, vagy közelről golyószóróval. Ezután be a liftbe és irány a 3-as szint.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
1
1
2
0
1
3
1
1
1
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

11
28
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

1
2
0
7
8
10
3
1
4
0
4
6
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

7
4
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

1
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

5
0
0
0
1
0
2
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

4
0
0
42
0
0
0
0
0
0
0
0
0
22
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu