A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
18. rész: Delta Labs: Level 3

18: Delta Labs: Level 3

Menjünk ki, majd előre, az ajtó mögött pár katona vár minket, gránátot vagy rakétát nekik. Ezután menjünk be a jobb oldali kis szobába, töltsünk fel, majd lőjük le a katonát, aki berongyol hozzánk. Ezután ki, majd a sötétben cuccok vannak az oszlop mögött. Szedjük össze és irány tovább az ajtón át, menjünk be jobbra a WC-be, két katona lesz az ellenfelünk, majd szedjük össze a cuccokat, menjünk ki, majd át a másik ajtón, lőjük le a katonákat, majd a démonokat is. Menjünk el jobbra, majd szedjük fel a PDA-t és a cuccokat a teremben. Ezután menjünk tovább a másik terembe, majd gyorsan hátráljunk, a ránk rontó csápos katonákat rakétával üdvözöljük. Ezután menjünk vissza és rakétákkal szedjük le fent a golyószórós démont.

Ezután be szembe a kis irodába, szedjük fel a PDA-t, töltsük újra az életerőnket, lőjük le a démont, majd kapcsoljuk át a monitort és menjünk vissza a szoba elé, majd lőjük le a katonát és menjünk el a másik ajtóhoz Chamber 1 felirattal. Be, majd szkennelés jön, ki, majd láncfűrésszel intézzük el a démont s a katonát. Tovább át az ajtón, majd menjünk be a teleport szobába. Lőjük le a katonát, majd a golyószórós palit is, majd menjünk oda az irányító panelhez és a monitoron kapcsoljuk át a panelt, majd a felnyíló monitoron aktiváljuk a panelt és válasszuk ki a második portált. Ezután ott termünk a fenti peremen. Ezután lőjük le a rakétás démont, majd tovább és jön még egy szkennelés. Ezután át az ajtón, menjünk be a jobb oldali raktárba, majd lőjük le a katonát, szedjük fel a cuccokat, lőjük le a démont, majd irány vissza és menjünk tovább, lőjük le a golyószórós mukit, majd tovább, a katonát és a démonokat intézzük el, majd menjünk el balra, szedjük fel a cuccokat, majd menjünk arra, amerről a katona jött.

Menjünk be a biztonsági szobába, kapcsoljuk át a panelt a monitoron, szedjünk össze mindent, majd vissza és lőjük le a golyószórós katonát és a csáposat is. Menjünk a véres ajtóhoz, majd át és lőjük ki a katonát és a démont. Ezt követően át a másik ajtón, majd egyenesen, lőjük le a démont, majd balra be az irodába, vegyük fel a cuccokat, majd tovább egyenesen, a másik démont is intézzük el, majd be balra a másik irodába is, vegyük fel a cuccokat, majd lőjük le a golyószórós mukit is. Ezután tovább egyenesen, majd még három démont kell lelőnünk.

Menjünk oda a pirosan fénylő lyukhoz, majd azon keresztül jussunk el a nagy elágazáshoz, ahol irány balra, majd fel. Menjünk a teleport szobába jobbra, majd lőjük ki a két rakétás szörnyet és menjünk a Hallway állomásra a teleporttal. Ezután menjünk tovább, be a terembe, a katonát és a golyószórós mukikat intézzük el, majd szedjünk fel minden cuccot, menjünk oda a fali medkithez, ha kell életerő, majd tovább át az ajtón, a démont lőjük le, majd a híd mellett jobbra. A rakétás démont lőjük le, át az ajtón, tovább, még egy ajtó, démont lőjük le, ki, majd a bal oldali szobába be, át az ajtón, le a létrán, be a kis szobába, a monitort kapcsoljuk át, vissza, lőjünk le minden démont, majd vissza és a másik irányba menjünk tovább.

Le, majd át az ajtón, szkennelés, majd elértük a dokit. Lőjük le a démonokat, majd szedjünk fel minden cuccot és irány be a laborba. Menjünk az irányító terembe, majd a monitoron az Exit feliratú helyet jelöljük meg célként. Ezután be a teleportálóba, majd miután megjelentünk menjünk az ajtóhoz, nyissuk ki és irány a 4-es szint.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
0
2
1
1
0
1
1
1
1
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

9
17
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

4
3
3
9
4
15
3
7
5
1
4
3
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

14
2
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

1
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

4
0
0
0
0
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
29
0
0
0
8
0
0
0
0
0
21
11

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok