A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
20. rész: Hell

20: Hell

Szedjünk fel gyorsan minden cuccot körülöttünk, majd menjünk előre, shotgunt a kézbe. Démonok nem lesznek, fel a lépcsőn, majd be a kék fénysugárba. Megindul a pokol járásunk. A ketrec lezuhanása után tüzes kezű démonok jönnek, lőjük le őket a shotgunnal, majd összeáll nekünk egy híd. Át rajta, majd egyenesen tovább. A Falnál töltények. Balra, majd jobbra és a megjelenő szörnyet messziről sima pisztollyal, közelebbről shotgunnal lőjük. Ha nagyon közel ért, akkor irány jobbra, majd lőjük le a repülő csecsemőt és a démont, majd végezzünk a főmonsztával. Elvileg ezzel a módszerrel könnyedén lehet venni ezt a szitut, mivel pár medkit is lesz a helyszínen és tudunk után tölteni. Ezután vissza középre, majd a másik oldalon be a beugróba, a két szárnyas csecsemőt lelőni, majd vegyük fel a pajzsot és menjünk ki a túloldalon, azzal szemben szintén van egy kis beugró, menjünk be guggolva és vegyük fel a láncfűrészt.

 Ha kifogynánk a töltényekből, de van pajzsunk és életerőnk bőven, akkor ezt használjuk. Ezután menjünk tovább, majd balra be a kis barlangba, vegyük fel a golyószórót, majd tovább a másik oldalra, ahol két démon jelenik meg, spórolás céljából láncfűrésszel intézzük el őket, majd a ránk rontó fejeket is ezzel intézzük el. Ezután vissza, a túloldalon pár medkit, ha megsérültünk volna, majd lőjük le shotgunnal a maradék fejet is. Ezután menjünk tovább a másik nagy terem fele, ahol sötét lelkek szállnak felfele. Ezután menjünk úgy át a sziklákon, hogy ne lépjünk rá a fénylő kövekre. Azok ugyanis démonokat hívnak, akiket lőjünk le. A hídon balra kanyarodunk majd, és menjünk át a nyíláson. Ezután balra, majd jobbra, a repülő fejet lőjük le, majd balra, jobbra, át az ajtón és lőjük le a másik fejet is, majd megint jön egy főmonszta, lőjük le közelről shotgunnal, 5 lövés kell neki, majd a maradék tüzes démont is lőjük ki. Szedjük fel a cuccokat, majd kezdjük lőni a szárnyas csecsemőket. Lőjük utánuk a nagyobb dögöt golyószóróval. Ezután menjünk vissza, majd jobbról vegyük fel a pajzsot és menjünk felvenni a plazma fegyvert, előtte körülötte a töltényeket szedjük fel, mert amikor a körbe állunk elindulunk majd lefele.

Lent menjünk előre, majd vegyük fel a fénylő fejet és az üvöltés alatt intézzünk el minél több tüzes démont és főmonsztát. Ezután a maradékkal manuálisan kell végeznünk, azaz le kell lőnünk őket. Menjünk tovább a leomlott téglarakás felé, ott vegyük fel a rakétavetőt és a cuccokat, majd át a csontváz mintázatú ajtón. Ezután előre, majd ne lépjünk a körhöz, csak közelítsük meg. A jobb oldali démont plazmával sorozzuk meg, majd utána még kettő jelenik mag a bal oldalon és előttünk. Minddel a plazmával végezzünk. Ezután sprintelve fussunk át a le-fel mozgó szikla alatt, majd menjünk egyenesen, ugrás a túloldalra, majd ha elindulunk jobbra két fej és még egy két rakétás démon csatlakozik a menethez. Lőjük le mindet, ameddig a plazma tart, majd jöhet a golyószóró. Ezután tovább a járható úton felfele, majd fent intézzük el a tüzes démont, majd menjünk a gyertyákhoz és vegyük fel a cuccokat, majd menjünk a jobb szélre, leugorva pajzshoz és lőszerhez jutunk, vegyük fel, majd haladhatunk tovább a többi cuccért. Utána a szikladarab elé visszaugorva juthatunk fel ismét, majd menjünk balra át a járaton. Ezt követően plazmával intézzük el a tüzes démonokat, majd irány az ajtó és menjünk át rajta. Lőjük le plazmával a fejeket, vagy ha már nincs, akkor shotgunt használjunk. A két démont is hasonló képen elimináljuk, majd tovább és balra a beugróban medkitet találunk. Tovább, majd lőjük le a fejeket, majd bal oldalon menjünk le a cuccokért, vissza, majd tovább a hídon.

Ezután fel balra és fent lőjük le a fejeket. Tovább, majd szedjük fel balra a cuccokat és kezdjük el shotgunnal lőni a zombikat. Ha megöltük őket, akkor menjünk tovább át az ajtón és lőjük le a két főmonsztát és a fejeket. Itt a shotgunt ajánlom, szűk a terep, tuti közel ér mindenki, így az a leghatékonyabb mind a két démonfajtával szemben. Ha megvagyunk, akkor menjünk tovább az ajtón balra és elő a plazmát. Lőjük le a két démont, majd balra tovább. Előre és szedjük fel a cuccokat, majd jönnek a főmonszták és a tüzes démonok. Lőjük ki őket a rakétavetővel, majd szedjük fel a peremen is a cuccokat és a szikla mögül vegyük fel a BFG-t. Ismerős fegyver lesz a Quake 3 Arena-ból. Vissza, majd lőjük le a démonfejeket a plazmával, majd balra, jön egy főmonszta két csemetével, mindet sorozzuk meg rakétával, vagy plazmával, majd tovább arra, amerről jöttek és lőjük le a fejeket közben. Ezután irány tovább, majd szedjük fel a cuccokat, elő a BFG-t és fent lőjük le vele a rakétás szörnyet. Ezután vegyük fel a jobb oldalon a cuccokat, majd tovább és fel a lépcsőn. Ezután az ajtótól balra ugorjunk le, amint kinyílik, mert egy rakétás megsoroz minket, a maradék BFG-vel cirógassuk meg, majd tovább és balra vegyük fel a cuccokat. Ezután elő a golyószórót, vélhetően jó sok töltényünk van már hozzá. Irány előre, majd lőjük le a szárnyas csecsemőket, majd jöhet a rakétás monszta a maradék BFG-vel, vagy rakétával.

Ezután tovább, majd kerüljük ki a tüzet és menjünk el balra. Egyenesen, majd egy főmonszta is feltűnik, a golyószóróval intézzük el, majd tovább, jobbra, fel a lépcsőn, majd át az ajtón. Ezt követően előre, majd balra, fel a lépcsőn és elértük végre a kék fényt. Ezután szedjük fel a muníciót a jobb oldalon a halott katona után, majd be a fénybe.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
1
2
3
2
1
0
0
0
1
2
2
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

10
62
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

17
0
2
1
18
0
0
0
9
2
5
5
2
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

30
13
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
1
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

2
0
0
0
0
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
1
0
0

0
20
10
26
0
8
0
0
0
0
0
0
31
5
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok