A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
22. rész: Delta Complex

22: Delta Complex

Visszakerültünk a Delta laborba, az új szerzeményünket a szörnyekre engedve feltölthetjük az életerőnket, ezt fontos tudni, majd vegyünk fel mindent, ami lehet, majd menjünk le a lépcsőn és le a járatba. Vegyük fel a lámpát, majd másszunk tovább a járaton, vegyük fel a pajzsot, majd a gránátokat és a töltényeket is, majd végig, fel, lőjük le a katonát, használjunk egy gránátot minimum hozzá, majd ki, tovább az ajtón, ahol ez állt, majd kezdjük el lőni a pókokat. Ezután menjünk el arra, amerről ezek jöttek, majd lőjük le a katonát, vegyük fel a jobb oldalon a cuccokat, majd lőjük le a másik katonát is. Ezután be a liftbe és jobbra fel a létrán.

 Ezután fent másszunk ki, majd vegyük fel a pajzsot és be a kis szerviz aknába. Másszunk végig, majd lent a golyószórósra dobjunk rá egy gránátot, vagy az új szerzeményünket. Ezután le, majd menjünk tovább végig a peron mellett, plazmával sorozzuk meg a mágus szörnyet, majd a hátunk mögött igyekvő csápos katonát is. Ezután vegyük fel a cuccokat, amiből jócskán lesz itt, majd fel a lépcsőn, végig a peronon, majd át az ajtón, a mágus démont intézzük el, majd lőjük le a katonát is mögöttünk, át az ajtón, hívjuk a liftet, le vele, majd a golyószórós mukit is intézzük el. Ezután tovább, majd fel a lépcsőn, intézzük el a rakétás szörnyeket, majd át az ajtón és be a liftbe. Fel, majd ki és menjünk körbe a zöld ajtóhoz.

 Át rajta, majd vegyük fel a PDA-t és hallgassuk meg, amit mond. Szedjük fel a cuccokat, majd tovább, ballra, át az ajtón és másszunk le a padló alá. Másszunk végig, majd a kapcsolóval nyissuk ki lent a padlót, és engedjük le a létrát. Ezután le, majd gránátokkal sorozzuk meg a mágus démont, majd a katonát is. Ezt játsszuk el újra, majd menjünk tovább az ajtón, most már ki fog nyílni. Át, majd lőjük le a démont, a monitoron töltsük le a cuccokat a PDA-nkra, vegyünk fel mindent, majd be a liftbe és irány a következő szint.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
1
2
0
1
2
3
1
1
0
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

5
16
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

3
0
0
0
6
8
6
1
0
0
2
2
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

5
1
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

1
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

3
0
0
0
0
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

5
0
0
0
0
0
0
2
31
0
0
0
0
16
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok