A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
23. rész: CPU Complex

23: CPU Complex

Menjünk előre, majd két démon jön ellenünk, intézzük el őket, majd menjünk be balra az ablakon, vegyük fel a cuccokat, majd tovább át az ajtón és lőjük le a démont és a szárnyas csecsemőket. Ezután jobbra, menjünk oda az ajtóhoz, új küldetést kapunk. Menjünk vissza, majd nézzünk be az oldalsó szobákba, vegyük fel a cuccokat, a démonokat lőjük le. Ezután tovább az ajtóig, még pár démont le kell lőni, majd még egy küldetést kapunk. Ismét vissza, majd az irányítószoba mellett ajtón folytassuk a kalandozást.

 Ezután át, majd menjünk végig a furcsa hídon, át az ajtón, majd balra, át megint egy ajtón, lőjünk le minden démont, majd menjünk balra, menjünk oda a monitorhoz, kapcsoljuk át, majd szedjünk össze mindent és menjünk vissza, nézzük meg a monitoron a kamerák képét is, itt lesz a kód a laborhoz, majd menjünk az A labor bejáratához. Írjuk be a 627-es kódot, majd át és az átalakulás után ugrándozzunk át a túloldalra, majd egyenesen előre, balra be, pajzsot fel, jobbra előre és lőjünk le minden démont a nagy monitornál. Ezt követően menjünk át az ajtón, ugrándozzunk oda a cuccokhoz a láva felett, majd vissza és lőjük le a démonokat. Menjünk vissza a démonokat lőjük le, be a liftbe balra, majd fel és menjünk körbe. Démonok, pókok, minden lesz itt, lőjük le őket, majd menjünk a nagy ajtó elé. Nyissuk ki, majd fel, lépjünk ki, lőjük le a démonokat, majd balra, menjünk az ablakhoz, a katonát lőjük le, majd a démont is.

 Szedjük össze a bal oldalon a cuccokat, majd menjünk át az ajtón és menjünk tovább, a démonokat lőjük le, jobbra menjünk le, szedjük össze a cuccokat, lőjük le a démonokat, majd tovább, a folyosó végén a hiányzó panel, szedjük fel, majd a cuccokat is, a démonokat és a pókokat, no meg a szárnyas csecsemőket lőjük le és menjünk vissza. Út közben szárnyas csecsemők jönnek majd, valamint démonok jönnek majd ellenünk. Haladjunk nyíl egyenesen arra, amerről jöttünk, hogy visszajussunk a rossz liftajtóhoz. Tegyük be az elemet, majd át rajta, jobbra, egészen az ajtóig.

Ott menjünk át, lőjük le a démonokat, menjünk a lifthez, be, menjünk le, majd ki és menjünk tovább a folyosón. És menjünk oda a haldoklóhoz. Mellette menjünk le az aknán, majd másszunk végig rajta és fel. Szedjünk össze mindent, majd vissza, be a liftbe és irány a következő szint.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
1
3
2
1
0
1
3
0
1
0
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

6
44
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

4
2
4
1
10
6
9
1
1
1
3
10
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

5
1
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

3
0
0
0
0
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

5
27
0
19
0
0
0
0
0
28
13
0
0
6
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok