A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
24. rész: Central Processing

24: Centrall Processing

Menjünk ki, majd egyenesen, majd balra. Lőjünk le minden démont, majd tovább a nagy szerver szobába. Ott lőjünk le minden démont, használjuk bátran az új szerzeményünket életerőnk utántöltésére, majd menjünk át a bal oldali ajtón. Hívjuk a hidat a bal oldali panel segítségével, majd menjünk oda a híd tövéhez. A puffancsokat lőjük le, majd válasszuk ki a panelen a storage feliratot. Miután átállt a híd, menjünk át rajta, majd balra szedjük fel a cuccokat. Ezután lőjük le a démonokat és a katonákat, miközben a másik irányban megyünk tovább, majd balra menjünk be az ajtón.

 Ezt követően menjünk át ezen a kis raktár részen, majd az ajtó után szedjünk fel mindent, a ránk rontó démonokat elimináljuk. Ezután menjünk vissza a hídhoz, majd menjünk a szerver bankhoz vele. Le róla, majd át az ajtón és menjünk végig, majd le a lépcsőn, pókok, démonok, katonák szép számmal jönnek ellenünk, lőjük csak le őket, majd lent menjünk ki az ajtón, lőjük le a démonokat és szedjünk össze mindent. Ezután menjünk fel, lőjük ki az ablakot és sprintből ugorjunk rá a szekrényekre és szedjük fel onnan a a muníciót. Ezután menjünk vissza a hídhoz, lőjük le a démonokat és a pókokat közben, majd a híddal menjünk a narancssárga jelöléssel ellátott panelre. Ezután gyorsan le a hídról, majd lőjük le a puffancsokat. Ezután át az ajtón, majd szedjünk össze mindent a jobb oldalon, majd át a másik ajtón is. Ezután elvileg igen tekintélyes mennyiségű felszerelésünk lesz.

Menjünk tehát tovább, majd elő a rakétavetőt és lőjük vele az elénk guruló felettesünket. Lőjük a rakétákkal, az oszlopokat ne nagyon használjuk fedezékül, mert elektromos kisülések keletkeznek körülötte, ha erősebben megtámadja. Ha megöltük, akkor kinyílnak ajtók, ahol életerő és lőszer van, no meg egy kis pajzs, vegyük fel őket, majd vegyük fel a gépszörnytől a BFG-t és irány tovább abba az üregbe, ahonnan kilépett. A bal oldalon másszunk be az aknába, majd másszunk végig, ugorjunk le a csőre, onnan a platformra, szedjük össze, ami kell, majd tovább a platformon, le a lépcsőn és menjünk be a liftbe. Onnan menjünk tovább.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
1
1
2
2
1
1
2
1
1
1
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

6
34
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

11
2
2
3
11
11
2
2
9
0
8
0
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

12
3
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

3
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

2
0
0
0
0
0
1
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
1
0

3
0
0
14
0
0
0
5
0
17
9
6
0
7
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu