A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
25. rész: Site 3

25:Site 3

Indulás előre, majd lőjük le a főmonsztát, majd a többi démont is. A fali medkitről töltsünk utánpótlást. Tovább, majd jobbra és menjünk tovább át a bal oldali ajtón, mivel a jobb oldalihoz meg kell találni a kapcsolót. Bent lőjük le a puffancsokat, a mögöttünk megjelenő démont is intézzük el, majd be és menjünk el balra. Ezt követően szedjünk fel mindent, lőjük le a főmonsztát, majd a Garage feliratú ajtón át menjünk tovább. Lőjük le a démonokat, majd menjünk a túloldalra, szedjünk fel mindent, majd át jobbra az ajtón, fel a lépcsőn és vegyük elő a rakétát.

 Azzal lőjük le a mágus démonokat, majd tovább át a termen és fel a lépcsőn. Utána egy sima és egy rakétás démon jön ellenünk, lelőni őket, majd fel a lépcsőn, jobbra, démont az ajtó mögött eliminálni, majd be. Másszunk le a létrán, menjünk át a nyíláson, a démonokat lőjük le, majd fel a peronra, PDA-t szedjük fel, majd vegyük fel a többi cuccot is, majd menjünk tovább az ajtóhoz, át, majd jobbra végig a folyosón és lőjük le a démonokat. Ezután tovább, majd menjünk el balra. A kis beugróhoz, fel a létrán, majd végig az aknán, majd menjünk le, menjünk tovább az ajtóhoz, miután minden démont megöltünk egy tudós ki fogja nyitni, megkapjuk a PDA-ját, és némi utánpótlást. Ezután menjünk vissza, lőjük le a démonokat, majd menjünk vissza a platformra és menjünk át a piros monitorral ellátott ajtón, amit most már ki tudunk nyitni. Ezután tovább a másik ajtóhoz balra, a rakétás démont intézzük el, majd át az ajtón és menjünk tovább egyenesen, át a másik ajtón egészen a raktárig, ahol egy zárt ajtó van. A démonokat lőjük le út közben. Nyissuk ki az ajtót, majd át rajta, a démonokat lőjük le, be a liftbe, majd fel.

Szálljunk ki, a két démont lőjük le, majd vegyük fel a pajzsokat és irány tovább a folyosón. Ezután menjünk át az ajtón, balról egy raktár egy rakétás démonnal, a jobb oldalon egy lépcső, amin menjünk fel. Ezután jobbra, majd a puffancsot lőjük ki és haladjunk tovább. Ezt követően lőjünk le minden démont, szedjük fel a cuccokat, majd át az ajtón jobbra. Ezután tovább le az irányító terembe és aktiváljuk a monitoron a panelt. Ezután a küldetést elvégeztük, most vissza kell jutnunk az állomásra. Ezután menjünk vissza, majd lőjük le a puffancsokat, a zuhanást követően gyorsan menjünk hátra a szivárgástól, majd menjünk le a létrán. Ezután menjünk tovább lent, lőjük le a démonokat és menjünk be a véres folyosóra.

 Ugorjunk le, majd menjünk tovább át az ajtón, majd jobbra, balra, balra be a garázsba, amit már megtisztítottunk és szálljunk be a járműbe. Kapcsoljuk át a monitoron a panelt. Ezután menjünk át a másik oldalra, szálljunk ki, be a liftbe, majd le.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

0
0
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

0
0
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

0
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

0
0
0
0
0
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok