A Pokol Kapuja: Doom 3
!!!FONTOS!!!

Ha információt vagy képet találsz, mely még nem szerepel az oldalon akkor katt ide és illeszd be, hogy ezzel is bővíthesd a honlapot! Köszi!

!!!INFÓT TALÁLTAM!!!

 
Menü
 
A játékról
 
Képek
 
Hasznos
 
Modok
 
Elérhetőségek
 
Letöltések

 
Doom 3 zenék

 
Doom 3 videók

 
26. rész: Caverns: Area 1

26: Caverns- Area 1

Szálljunk ki, majd lőjük le a pókokat és menjünk fel a lépcsőn. Ezután fent menjünk körbe, lőjük le a démont és menjünk végig a peremen. Szedjünk fel mindent, majd lőjük le a démonokat. Ezután tovább be, majd végig a szobákon, majd jobbra és balra. Végig a folyosón, majd jobbra, a démonokat mindig lőjük le, majd át az ajtón, előre a monitorok fele, a mágus démont lőjük le, mögöttünk is lesz pár tüzes kezű démon, azokkal is végezzünk, majd menjünk oda a monitorokhoz, majd jobbra, le, a golyószórós démonokat is lőjük ki, majd menjünk tovább egyenesen. Ezt követően át az ajtón, majd lőjük le a démont és a pókokat, a lépcsőn fekvő őrtől vegyük el a pajzsot és a töltényeket majd tovább az ajtón át.

Ezután menjünk ki, majd menjünk balra, menjünk oda a létrához, fel, majd lőjük le a puffancsokat és ugorjunk át az ablak előtt lévő platformra. Menjünk be, majd a monitoron a panelt kapcsoljuk át és szedjünk fel mindent. Át az ajtón, majd hívjuk fel a liftet. Menjünk le vele, majd lent lőjük ki a pókokat és szedjünk fel mindent. Utána ki az ajtón, majd hívjuk bal oldalon a liftet. Ez után nem sokkal pár démon és egy főmonszta jelenik majd meg, intézzük el őket, majd be a liftbe és indulás le. Lent lőjük ki a golyószórós mukit, majd ugorjunk le, navigáljunk át a láván, majd lőjük le a mágus démont, a főmonsztát, majd két puffancsot. Ezután tovább az oszlophoz előttünk, nyomjuk meg a panelt, majd fel a létrán, intézzük el a démont, majd menjünk be az ajtón, intézzük el a démonokat, majd be, menjünk a lifthez, fel, ki, lőjük le a rosszarcokat, majd menjünk be szemben az ajtón. Ezt követően menjünk ki, a két puffancsot lőjük le, majd menjünk körbe, másszunk fel és menjünk egyenesen be az ajtón.

Ezt követően menjünk be, intézzük el a démont, majd menjünk le a létrán, és a többin is, egészen addig, ameddig kis platformok nyúlnak ki. Ott ügyeskedni kell, mindig a legközelebbi platformra kell ráugrani és így kell eljutni a lentebbi szintre. Ezután ugorjunk oda a csövekhez, szedjük össze a cuccokat, majd másszunk át az egyik cső alatt és beszéljünk a munkással. Vegyünk fel ott is mindent, majd vissza és kapcsoljuk át a monitoron a panelt. Így már rendesen vissza lehet majd mászni. Menjünk vissza a legtetejére, majd át az ajtón, a három puffancsot lőjük le, majd le, és menjünk be oda, ahova lehozott minket a lift. Bent lőjük le a démont, majd intézzük el az ajtó mögött a pókokat is, amit a most beszerzett kulccsal nyithatunk ki.

Át az ajtón, majd szedjünk össze mindent, ki az ajtón, majd jobbra, a démont lőjük le, majd menjünk tovább a platformon. Ezt követően előttünk és mögöttünk is démonok jelennek meg, intézzük el őket, majd tovább át az ajtón és lőjük le a démonokat. Menjünk tovább a platformon, majd várjuk meg a sziklaomlást a kijáratnál. Ezután mehetünk tovább, lőjük le a rosszarcokat, majd tovább, intézzük el a golyószórós monsztákat is. Ezután tovább, majd balra és menjünk át az ajtón.

Ezután lőjünk le minden démont és szedjük össze a cuccokat, majd lőjük le a golyószórós démonokat és a sok puffancsot is, ami ellenünk jön majd. Ezután másszunk fel a darura, forgassuk el jobb oldalt egyel, majd vigyük ki a legszélére az emelőt. Ezután másszunk fel oldalt a daru legtetejére, majd másszunk végig a karon és ugorjunk rá az emelő részre, onnan pedig a ládákra. Ezután menjünk körbe a platformon, a puffancsot és a démont intézzük el, majd be az ajtón, a másik démont is lőjük ki, majd szedjük fel a cuccokat és menjünk át az ajtón. Ezután nyissuk ki az ajtót. Elmegy majd a fény és egy csomó démon jelenik meg, lőjük ki őket, majd hívjuk oda a liftet, egy főmonszta szál ki majd belőle, lőjük le, majd menjünk le a lifttel. Ezután menjünk ki, lőjük le a mágus démont, majd intézzük el a többi démont is, majd menjünk tovább a ládák között jobbra és át az ajtón.

Menjünk tovább egyenesen, majd át a hídon és lőjük le a golyószóróst és a puffancsokat. Ezután menjünk az ajtóhoz, át rajta, szedjünk össze mindent, majd be a liftbe és irány a kettes helyszín.

Az elábbi lista azt jeltzi, hogy a pályán összesen hányat találhatunk miből, beleértve a szörnyektől felszedett municiót és a lezárt szekrényekben fellelhető utánpótlást.

Fegyverek Soul Cube
Shotgun
Rocket Launcher
Plasma Gun
Pistol
Machinegun
Grenades
Chainsaw
Chaingun
BFG
1
3
1
2
1
9
2
1
2
1
Páncélzat Nagy páncélzat
Kis páncélzat

13
58
Munició Small Belt
Large Bullets
Small Bullets
Large Cells
Small Cells
Large Clip
Small Clip
Grenades
Large Rockets
Small Rockets
Large Shells
Small Shells
Backpack

9
1
2
7
13
17
4
4
2
8
4
7
0
Medpack Nagy Medkit
Kicsi Medkit

12
6
Power-upok Adrenaline
Berserker
Invisibility
Megasphere

2
0
0
0
Eszközök PDA
Kék kulcs
Piros kulcs
Sárga kulcs
ACO kulcs
Oxigén tank
Video CD

2
0
0
0
1
0
0
Ellenfelek Cyberdemon
Guardian
Sabaoth
Vagary

Archvile
Cherub
Hellknight
Imp
Maggot
Mancubus
Pinky
Revenant
Tick
Trite
Wraith
Cacodemon
Lost Soul
Zombies
ZSec Guards
0
0
0
0

3
0
4
28
0
0
0
0
0
35
29
22
0
12
0

 
FRISS

A Játékról

Új Fegyverek (Resurrection of Evil)

Új Ellenségek (Resurrection of Evil)

Új Tárgyak (Resurrection of Evil)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

 
Mégtöbb Doom 3
 
Egyéb
 
Érdekes
 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu